• 25

Voljni ste da berete maline? U Arilju to možete da uradite za dnevnicu od 2.000 dinara

Obezbeđeni su hrana i smeštaj

  • 25

Udruženje "Mladi poljoprivrednici Srbije" objavilo je oglas za posao u kom traži osobe za branje malina u Arilju.

Kako se navodi u oglasu, potrebni su radnici za sezonske posleove u poljoprivredi.

Dnevnica iznosi 2.000 dinara, a obezbeđeni su smeštaj i hrana.

Da podsetimo, i ove godine se vode pregovori oko otkupne cene malina, ali otkupna cena od 100 dinarea koju su ponudili pojedini hladnjičari izazvala je veliko negodovanje proizvođača i ministra poljoprivrede. Pinuđena je nova cena, od 150 dinara.

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    Da, zaboravih... To je prosta matematika... Radnik u proseku{ako je dobar radnik} ubere 50kg puta sto dinara je 5000.Mene radnik košta 3000...čuli ste stručna lica da su izračunala da proizvodnja samo košta 139,5 din. po kilogramu. Pa sami izračunajte gde su tu proizvođači.

  • Jovana

    Radila sam pre 3 godine u Arilju dva meseca. Uzela 1000 evra i platila sebi godinu na fakultetu. Tako da, samo neradnici lupetaju svakakve komentare. Ja sam seljanka, zivim od rada na selu, radim i tamo gde drugima treba i plus studiram programiranje. Samo ste lenji ljudi, nista drugo nije u pitanju, vec lenjost i to sto vam je draze da komentarišete tudje nego da se trudite za svoje. ;)

  • Slavica

    Svi vi koji mislite da mi uzesmo velike pare na proizvodnji malina, slobodno zasadite maline kao mi i dao vam dragi gospod da i vi tako zaradite.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke