• 2

Da li hoće neko da kupi 100 tona jabuka od državnog preduzeća?

Najmanja količina za kupovinu je jedna tona

  • 2

Rudarski basen "Kolubara", ogranak Elektroprivrede Srbije, objavio je poziv za prodaju očekivanog roda od 100 tona konzumnih jabuka sa produženim trajanjem.

Prodajna cena je 10 dinara bez PDV-a po kilograma, najmanja količina za kupovinu je jedna tona, a jabuke se preuzimaju direktno iz voćnjaka na dan berbe.

Očekivano vreme preuzimanja jabuka je prva polovina oktobra a u međuvremenu zainteresovanima će biti omogućen obilazak i uvid u "predmet prodaje" na svim dozvoljenim lokacijama.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ON

    Eto šta rade državne firme. Mogu da podele i dzabe. Šta će njima uopšte jabuka? Mi proizvođači ne znamo šta ćemo sa svojom jabukom. To voće postaje velika muka svih proizvođača....

  • Ne znam više ni ko sam

    KONZUMNA jabuka 10 dinara?! Jel to neka šala? Pa berba je skuplja od prodajne cene. Industrija nam davno otišla u pm. sad je na red i poljoprivreda pa da ugasimo lampu, zaključamo kuću i bacimo ključ. Na pravom smo putu da postanemo konkurencija Bangladešu sa jeftinom radnom snagom.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke