Guščja mast je skupa, a guske retko ko gaji: U Orlovatu ih sve manje jer neće da im smrdi dvorište
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Aleksandar
Srariji ljudi treba da shvate da vise nije 1945godina I da se svet dosta promenio.Proslo je vreme da u svom dvoristu gajis nesto I onda imas za sebe a i da prodas. Naravno da mlade u 21.veku ne interesuje takav nacin zivota.Zelis da gajis guske, onda lepo farmu van grada napravis za 5000komada I radis I ne smrdis nikom. Naravno da ce mlada domaci a sad pre otici u mesaru I kupiti kilo svezeg mesa kad joj treba, nego praviti svinokolj pa godinu dana jesti duboko zamrznute meso.
Rile
Njima u evropi nesmrde guske nama na selu sve smrdi a za one iz grada da ne pričamo Ješćemu smrznuto i lepo na oko.
Zoja
Zaista šreta što se ova živina ne gaji u većem broju