Vredni srpski domaćin se hvata za glavu: "Izgubio sam najmanje 2.000 €, niko neće jagnjeće pečenje"
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Ana
U sred pandemije i zabrana kretanja od po 48-84 sati on je planirao da ih proda za Uskrs, 1.maj i Djurdjevdan?! Pa brate, malo razmisljaj, nema okupljanja, nema slavlja, ne treba ljudima toliko mesa. Vrlo jednostavno.
.
Jadne zivotinje,zbog alavih ljudi....!!!
Slaven
Evo i ja kao konobar isto toliko....šta kukaš curice!