Vredni srpski domaćin se hvata za glavu: "Izgubio sam najmanje 2.000 €, niko neće jagnjeće pečenje"

Pozitivnu računicu nikako ne uspeva da izvede

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Pp
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ana

    27. april 2020 | 10:59

    U sred pandemije i zabrana kretanja od po 48-84 sati on je planirao da ih proda za Uskrs, 1.maj i Djurdjevdan?! Pa brate, malo razmisljaj, nema okupljanja, nema slavlja, ne treba ljudima toliko mesa. Vrlo jednostavno.

  • .

    27. april 2020 | 10:00

    Jadne zivotinje,zbog alavih ljudi....!!!

  • Slaven

    27. april 2020 | 09:57

    Evo i ja kao konobar isto toliko....šta kukaš curice!