• 0
 ≫ 

Korona ponovo uzela maha: Mesar iz Pule mora da uništi 600 kilograma obrađenog mesa

 ≫ 

U njegovoj mesari čak pet radnika je pozitivno na Covid-19

  • 0
Mesar, meso Foto: Shutterstock

Slobodan Libero Tupajić, vlasnik poznate pulske mesare, koja je postala žarište virusa korona nakon što je kod petoro njegovih radika potvrđen Covid-19, kaže da je uznemiren zbog toga i da će najverovatnije morati da uništi 600 kilograma već obrađenog mesa.

Mesara će, kako prenosi Srpska info, naredne dve sedmice biti zatvorena. Tupajić je rekao za "Glas Istre" da se od početka epidemije svim silama trudio da obezbedi maksimalnu zaštitu za zaposlene i kupce, i da nije dozvoljavao da u objektu u istom momentu bude više od dvoje ljudi.

Korišćena su i sva zaštitna sredstva, ipak, korona je nekako našla svoj put do radnika mesare.

- Eto, dogodilo se, očito smo nemoćni protiv tog đavola koji leti vazduhom, a stavio je ceo svet u velike probleme - kaže Tupajić.

Podsećamo, u klanicama mesa u Evropi, konkretno u Nemačkoj i Belgiji, došlo je do istih situacija, s tim što je u "igri" bilo više zaraženih radnika. Takođe, Kina se nedavno oglasila tvrdeći da je na pilećim krilcima, uvezenim iz Brazila, pronašla virus korona.

Video: Pijavica uletela u luksuzne jahte pa napravila dar-mar: Jako nevreme satrlo Hrvatsku

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>