• 44

Katarina presekla paradajz, pa ugledala ovo u njemu: Je li čudo prirode, GMO ili nešto treće?

Ova neobična fotografija je podeljena na društvenim mrežama, a jedna korisnica Fejsbuka je navela da je istu situaciju imala sa paprikom...

  • 44
Proklijao paradajz

Foto: Facebook/Ivan Katarina Petrovic/Dobra zamlja

Neizostavni "član" salate i mnogih jela je svakako paradajz, kojeg naši građani jedu u velikim količinama. Čak i tokom buktanja pandemije, prodavci su nalazili načine da stignu do kupaca.

Na primer, nevezano za koronu, Milka Stanojčić iz Klenja svojim stalnim mušterijama nudi paradajz putem telefona, kada ne može da izađe na pijacu i prodaje na tezgi. Uz paradajz, najčešće se isporučuju i paprika, krastavac. I svi su zadovoljni.

Međutim, kupci koji ne uzimaju paradajz od proverenih ljudi, kažu da je sve manje "pravog, domaćeg paradajza" iz bašte, kakav pamtimo iz detinjstva.

Jedna fotografija neobičnog paradajza postala je viralna na društvenim mrežama, a podeljena je i na FB stranici Dobra zemlja. Naime, na njoj se vidi kako je paradajz proklijao u paradajzu, a šta je razlog tome?

Možemo naći razne komentare ispod Katarinine objave: od toga da je reč o GMO paradajzu, do toga da je previše stajao, ili bio podložan vlagi. Jedna korisnica je takođe napisala da je u paprici pronašla malu papriku, iako je domaća, jer nikad ne kupuju kupovno seme.

Zašto se ovo dešava, šta mislite?

Video: Nakon ovog videa jagode ćete prati samo ovako i nikako drugačije

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DV

    Obična klica iz semenke koja je ranije sazrela pa proklijala unutar paradajza.

  • kulin

    Zamisli ja otisao u voce da naberem sljiva a ono na granama umesto sljive sve lubenice 😂😂😂😂😂

  • BOBI

    Novo li je nešto?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke