Otkada imamo otrovan susam u Srbiji? Analize su skupe, a ovo je proces kontrole

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Naucnik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ana

    04. februar 2021 | 12:35

    Ja sam dobila pismo ovde u CH od Migrosa ( znaju sve šta kupiš pomoću kartice koju skeniraju pri svakoj mojoj kupovini, a ja tako skupljam nagrade poene) da sam kupila susam koji je pun pesticida i da ga odmah donesem natrag uz novčanu naknadu. Pola pakovanja sam već bila potrošila za pravljenje "zdravog" keksa 😀😀😀 i u moj svakodnevni jutarnji Birchermüsli. Baš jedem zdravo 🤣🤣🤣!!!

  • Misa

    04. februar 2021 | 10:43

    A sta se desava sa biospajzom? Nasi ljudi tu mnogo vise kupuju takve stvari nego u supermarketima. Trebaju i novinari i inspekcija da to provere...

  • analiticar

    04. februar 2021 | 10:36

    radio sam ispitivanje etilen oksida na GC/MS i ni nije mi jasno otkud on u susamu kad je nestabilan i ima t.kljucanja 10 stepeni, nema logike da je opstao u susamu, ispario bi odavno, svasta...