• 16

Region zgrožen: Ivan tvrdi da je našao miša u smrznutom pakovanju povrća iz supermarketa

Mnogi sada postavljaju i pitanje i da li je miš zaista bio u kesi, ili je naknadno uslikan. Našoj inspekciji se još niko nije obratio

  • 16
zamrznuto jelo

Foto: Pixabay

Agencija za hranu i veterinarstvo Severne Makedonije zabranila je promet zamrznutog povrća, poreklom iz Srbije, pod nazivom "Sani fantazi - Rojal miks", jer je u jednom pakovanju, navodno, pronađen i miš.

Ovo je, inače, robna marka marketa KAM.

Smrznutog miša, u tiganju, zajedno sa povrćem, objavio je odbornik u Gradskoj skupštini Bitolja, Ivan Čulakoski, a na kesi je pisalo "Mejd in Serbia for KAM".

Kako se navodi u saopštnju Agencije, zbog pronađenog miša, trgovinskom lancu KAM je naređeno da to zamrznuto povrće povuče iz svih radnji u Severnoj Makedoniji. Građanima je savetovano, da pregledaju detaljno proizvod ukoliko su ga kupili i ako pronađu neko strano telo, da ga vrate. Prijava nije podneta, ali će biti pooštrena kontrola.

U našem Ministarstvu poljoprivrede kažu da im se ovim povodom niko nije zvanično obratio, niti su dobili neke infomracije od kolega iz Severne Makedonije.

Ono što je takođe nepoznanica je i to ko je kooperant u Srbiji sa kojim KAM sarađuje. Dalje, mnogi sada postavljaju i pitanje i da li je miš zaista bio u kesi, ili je naknadno uslikan.

Video: Znate li šta zapravo znače datumi na namirnicama?

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    Glupost, samo zelja da se nanese steta srpskoj firmi, naso misa pa jos politicar ga nasao ,pa ko politicarima jos veruje?

  • dd

    ZAKASNELA ISPORUKA TREBALO JE SA VAKCINAMA DA STIGNE SORI

  • dd

    Pa smrznut samo PODGREJES

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke