≫ 

Sezona ajvara je tu: Tezge se crvene, ali kupci se žale na cene

 ≫ 

Gradska tržnica u Jagodini najveća je u Pomoravskom okrugu i ovom delu Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Poljoprivrednik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ja

    20. septembar 2021 | 08:08

    Nisu problem piljoprivredni proizvodjaci,vec nakupci na pijacama

  • Јованка

    19. septembar 2021 | 22:49

    Није ми једно јасно. Када ћемо схватити да домаће КОШТА? Да црвљиво КОШТА. Ја имам пољопривредно газдинство и произвођач сам иновативне зимнице. Суша је направила чудо. По први пут у мом животу ја немам кромпир. За паприку сам дала огроман новац за расад као и за парадајз а од паприке ни П. Ја своје не прскам. Зато моји производи имају цену. Прави ајвар има цену, мора да има цену јер је увек 80% паприка 20% плави парадајз. Јефтинија варијанта је 40% паприка, 30% патлиџан и 30% шаргарепа. Још јефтинија варијанта је од барене паприке. Ко није садио паприку, молио Бога да му не пресуши бунар, брао, борио се са смрдибубама, пекао паприку на смедеревцу, млео, спремао ајвар томе је и 100 динара скупо. Свака роба има купца. Навикните се да је индустријски ајвар за широке народне масе, а домаћи спремљен на пољопривредном газдинству за одабране који имају да плате. Није ово комунизам и уравниловка. Уосталом имате упрложене њиве и напуштена села па садите. Нико ником не брани да произведе и прода теглу за 800 динара. А ви политички кадрови који чекате место кафе куварице у општини па вам је све скупо, док чекате, треба ми неко да окопа њиву.

  • Da

    19. septembar 2021 | 19:25

    U kutije odgora naredjaju najlepse paprike a dok dodjes do dna trulo ,krivo ...