Šokantni rezuItati: Šta je pokazalo veliko testiranje kvaliteta mesa koje se prodaje u prodavnicama
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Boki
Sve nase izvozimo a uvozimo djubre to se davno zna... Nalazili su po našim marketima ribu i plodove mora zaledjivane pre 9 godina.
Bunar
Najbolji je domaći proizvod.Nekada smo uzgajali svinje samo za nas.I znali smo šta jedemo mi i kako hranimo te životinje.Danas ne znaš šta jedeš,a kamoli da znaš šta te životinje jedu.Meso sve više nema ni ukusa ni mirisa.A da ne govorimo o industrijskim proizvodima,gde se od svinjčeta od 150kg.dobije 300kg.razno raznog proizvoda.
Milan
Kada je kod njih ovako onda ne smem ni da mislim šta mi jedemo. Zamisli samo 'suhomesnati' proizvod od 190 dinara kada je cena mesa preko petso dinara.😁