Sprema se novo poskupljenje mesa i prerađevina: Otkrivamo dva razloga za to

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika jiji
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nikola

    25. januar 2022 | 17:27

    Prva stvar uopšte nije subvencionisano sve nego 4000 DIN po hektaru zemlje sa tim nema ni da se spremi zemlja za setvu a ne nešto više od toga Druga stvar ja sa 25 krava i 50 bikova imam 10000e godišnje zaradu, pa vi vidite da li se isplati raditi to ili ne da ne pominjem 50ha koje treba obraditi zemlje

  • Haha

    19. januar 2022 | 20:50

    Ma da, zbog poljoprivrednika sto posto, haha. A svinje i dalje 170 dinara kostaju isto kao i prosle i pretprosle godine, farme idu na dobos, ljudi propadaju, a narodu se servira poskupljenje salama, uzas

  • Veteran

    19. januar 2022 | 08:45

    Čudilo bi me me da pojeftini, ovako da poskupi to smo već navikli..