Ovo je oznaka koju domaće meso mora da ima: Od danas novo pravilo u svim radnjama u Srbiji
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Kobaja
Kobasice 50 % Srpske a ostalo mešano...
Zoro osvetnik
Još jedan zakon koji ide na ruku proizvidjačima a ne potrošačima!!! 😡😡 Kako bre 50:50 ??? Opet im dajete prostora za muljanje svega i svačega u "domaće" proizvode?!?! 😡😡
Zoro osvetnik
Hahhaah 🤣 Opet nas mažu i lažu 😡 Tu oznaku:"Proizvedeno u Srbiji" treba da nosi samo onaj proizvod koji je 100% od domaćih sirovina...Ništa drugo...Kakvi bre 50:50 😡 Opet muljačina.