• 0

Pastuv, konj i dve kobile na dobošu: Oduzete starom vlasniku, životinje sada čekaju novog

Prodaja neposrednom pogodbom održaće se 18.04.2022. godine u 12 časova

  • 0
konj - rina

Foto: Rina

Preko Uprave za veterinu, na licitaciji za prodaju životinja našla su se četiri konja - oduzeta od prethodnog vlasnika sudskom presudom.

Oglašena je prodaja pastuva starosti oko sedam godina, konja starosti 2,5 godina i dve kobile starosti osam i dvanaest godina, a putem neposredne pogodbe - izabraće se novi vlasnik.

Konji se nalaze se na čuvanju u karantinu za životinje u unutrašnjem prometu "Aleks produkt", na adresi Konarevo 642 u Kraljevu.

Procenjena vrednost za sva četiri konja iznosi 282.618,00 dinara, što je ujedno i početna prodajna vrednost. Prodaja će se obaviti zbirno, na javnoj prodaji neposrednom pogodbom, na prvom ročištu - kupcu koji ponudi najvišu kupoprodajnu vrednost, a koja ne može biti niža od 60% od početne prodajne vrednosti.

Oglas o prodaji putem neposredne pogodbe objavljen je na oglasnoj tabli Uprave za veterinu, Odeljenje veterinarske inspekcije, Odsek veterinarske inspekcije Kraljevo, na adresi Trg Jovana Sarića 1/3 i na internet stranici Uprave za veterinu.

Prodaja neposrednom pogodbom održaće se 18.04.2022. godine u 12 časova, u prostorijama Uprave za veterinu, Odeljenje veterinarske inspekcije, Odsek veterinarske inspekcije Kraljevo, na adresi Trg Jovana Sarića 1/3, kancelarija broj 413, četvrti sprat.

Video: Skupocene ovčice koje su proglašene za najslađe na svetu: Jedna košta i do 25 hiljada evra

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>