• 0
 ≫ 

Ministarstvo poljoprivede poziva na razgovor: "Spremni smo da odemo u bilo koje mesto"

 ≫ 

"Razgovor jedini način da se prevaziđu izazovi"

  • 0
POLJOPRIVREDA ZAHTEVI MINISTARSTVO Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je udruženja na razgovor kako bi se rešavali aktuelni problemi.

"Pozivamo predstavnike udruženja iz Požarevca, Pančeva i Srbobrana na razgovor sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede o svim iznetim temama. Zaposleni Ministarstva kao i do sada će uvek biti na raspolaganju svim poljoprivrednicima, spremni da odu u bilo koje mesto koje poljoprivrednici predlože, kako bi dalje nastavili da zajedno rešavamo probleme u poljoprivredi. Verujemo da je to jedini način da se prevaziđu izazovi sa kojima se svi suočavamo", rečeno je u resornom ministarstvu.

Podsetimo, poljoprivrednici su najavili da će blokorati most na reci Velikoj Moravi i magistralni pravac koji spaja Požarevac sa autoputem E-75.

U blokadi učestvuje oko 200 traktora i ostale poljoprivredne mehanizacije iz plodnog Stiga. Planiraju da blokada mosta i magistrale traje dva i po do tri sata.

Oni od Ministarstva poljoprivrede Srbije traže da otkupna cena suncokreta umesto 60 dinara bude oko 90 dinara po kilogramu.

Video: Vlada ograničila cenu svinjskog mesa: Plećka jeftinija za 173 dinara, svinjski vrat za 218

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>