≫ 

"Više nisam optimista da može da bude bolje": Veroljubova farma skoro potpuno prazna, mora da proda sve krave

 ≫ 

Gubitke na farmi krava pokrivao je sin Ivan koji ima farmu ovaca. Obojica su konačno "presekli" i odlučili da ostave samo jednu kravu da bi imali mleka i sira za svoju porodicu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Boža zemunac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Vidim komentare

    20. oktobar 2022 | 12:47

    I svi su svesni i niko nista da uradi povodom toga. Mozemo i ovako, npr, 6 novembra u 3 popodne, da se organizuje pravi protest protiv sistema koji vlada ovde, da svi dodju, da zoves i povedes svakoga koga znas, mamu, tatu, bracu, sestre, sinove, cerke, prijatelje, da se okupimo i da vidimo sta cemo i kako cemo. Ovako idemo velikom brzinom ka nestajanju i ocaju, moramo zaustaviti ovo.

  • Mick

    20. oktobar 2022 | 09:36

    Treba pitati ministra poljoprivrede gospodina Nedimovića i njegove prethodnike što i zašto, ništa više. Oni su verovatno ljudi sa vizijom. Kaže naš narod sa brda se bolje vidi, e pa oni su na brdu i verovatno znaju da je ovo bolje za srpski narod. Inače, mleko u otkupu je jeftinije od većine voda koje se flaširaju i pridaju po prodavnicama. Srpski seljak bi bolje vodio državu od svih koji godinama figuriraju na političkoj sceni, na žalost ali do toga nikad neće doći tako da to nam je što nam je...

  • Mladen

    20. oktobar 2022 | 09:08

    Bitno je da mi imamo ministarstvo za sve pa I brigu o selu ,kako se brinu vidi se iz gore pisanog teksta . Porazavajuce je sto je Srbija NEMA vise skoro nikakav stocni fond , od nekad zemlje svinjogojstva ,govedarstva ,ovcarstva , spali smo da nemamo mleka , da nemamo mesa vec sve uvozimo. Statistika se danas iznosi 75 procenta razmena sa eu , razmena srafciger industrije . Svako radno mesto koje su evropljani ovde otvorili mi smo debelo platili , Srpski seljak je obespravljen ,bacen pod tockove neokolonijalizma . Sve nam uzimaju ,Kosovo I Metohiju , izvore ,reke ,nacionalne parkove , nasu mladost otimaju da rade kod " njih " tamo ! Nemam vise reci , sistemacki se unistava sve Sto je Srpsko ,jadni mi I nasa buducnost ako treba da se odreknemo sebe I postanemo kao Oni!