• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do prijava za podsticaje i za domaćinstva koja su u procesu registracije: Sve preko platforme ePodsticaji

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Ministarstva podsećaju da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije nalazi biljna kultura

  • 0

Poljoprivredni proizvođači čija gazdinstva su još u procesu registracije mogu podneti zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje putem platforme ePodsticaji, prenosi Ministarstvo poljoprivrede.

"Kako bismo izašli u susret korisnicima koji su podneli zahtev za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva, a nisu dobili Rešenje o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava obezbedili smo ovu mogućnost kako bi se u što većem broju prijavili za podsticaje", navodi se u saopštenju i dodaje da će obrada pomenutog zahteva uslediti nakon što poljoprivredna gazdinstva budu upisana u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Iz Ministarstva podsećaju da je potrebno da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije nalazi biljna kultura.

"Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji", poručuje se u saopštenju.

Inače, svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti zahtev za podsticaje na portalu ePodsticaji.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>