Da li ste čuli za kredit koji će vas obradovati i vraćanjem dela sredstava u visini do čak 7 odsto

Sberbank Srbija je za naredni period pripremila keš kredit po uslovima koji će omogućiti da svima bude stvarno super

Foto: Promo

Pored atraktivne nominalne kamatne stope od 7,9 odsto, odnosno EKS od 9,5 odsto i rokom otplate do 95 meseci, Sberbanka će svoje klijente obradovati i vraćanjem dela sredstava u visini do čak 7 odsto od iznosa kredita

Ukoliko razmišljate o dodatnim novčanim sredstvima ili načinu da refinansirate postojeće obaveze, Sberbank Srbija nudi rešenje koje će učiniti da i Vama bude SUPER. Ponuda Super keš kredita traje do 28. juna i pruža mogućnost da podignete kredit u iznosu do 3 miliona dinara, uz brz proces odobrenja i osiguranje od nepredviđenih životnih okolnosti.

- Poseban benefit Sberbank kredita je i mogućnost da klijentima bude vraćen deo sredstava. Na ovaj način želimo da obradujemo sve one kljente koji uredno i na vreme otplaćuju obaveze po kreditu. Klijentima će se svake godine, do kraja otplate kredita, vraćati deo sredstava na tekući račun otvoren u Sberbanci. Već nakon prvih 12 uredno otplaćenih anuiteta, klijenti će moći da se uvere u sve benefite našeg kredita. Takođe, važno je napomenuti da svi klijenti koji apliciraju online tj. putem vebsajta, mogu to da urade bez troškova obrade - rekla je Mirjana Đorđević, direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbank Srbija.

Zahtev za Super keš kredit podnosi se jednostavno u jednoj od 33 ekspoziture Sberbank Srbija, putem online prijave na sajtu banke, ili Sberbank ekspresima.

Dodatne informacije svi zaintersovani mogu dobiti pozivom Kontakt centra na broj 19909.

(Telegraf Biznis)

Teme