Aerodrom odgovorio Miloševiću: Mesecima se izvode radovi, svi obavešteni, niko ne radi protiv kluba

Trener Partizana Savo Milošević požalio se juče na tretman koji njegov klub ima na aerodromu "Nikola Tesla"

Foto: Wikimedia/Flickr/Maarten Visser, Marko Jovanović

Povratak fudbalera Partizana sa gostovanja Mančester junajtedu u Beograd nije bio nimalo lak, tvrdio je juče trener fudbalera ovog kluba, Savo Milošević. Kako je naveo, neko namerno ne dozvoljava da FK Partizan sleti u normalno vreme na pistu beogradskog aerodroma.

Fudbaleri i uprava su proveli celu noć na aerodromu, jer nisu dobili dozvolu da slete na beogradski aerodrom, što se, kaže strateh crno-belih, dešava već drugi put za mesec i po dana. Milošević je zabrinut za svoje igrače jer su zbog takvog tretmana doživeli "dupli umor", pa kako kaže, razmišlja da to neko radi namerno.

Međutim, da je sve možda samo slučajnost i da niko ne radi protiv beogradskog kluba govori i odgovor koji smo dobili iz kompanije BELGRADE AIRPORT d.o.o.

Milošević ljut na aerodrom, Foto: Marko Jovanović

Redovno održavanje piste

Kako su za Telegraf rekli sa beogradskog aerodroma, mesecima unazad se izvode radovi na redovnom održavanju piste i manevarskih površina. Sve to se radi između ponoći i 5 sati ujutru, kako se ne bi remetio redovan avio-saobraćaj. Sve se radi u dogovoru sa relevantnim državnim institucijama.

O tome su, navode iz kompanije BELGRADE AIRPORT d.o.o. za Telegraf sve avio-kompanije koje žele da lete za Beograd uredno nekoliko dana unapred obaveštene, što važi i za čarter letove.

Video: Milošević: Partizanu dva puta namerno nisu dali da sleti na aerodrom

(Telegraf Biznis)