Šta biste uradili sa milion dinara? Imate 16.000 načina mesečno da dođete do njih

Koliko puta ste rekli naglas da vam treba milion da biste rešili sve svoje muke i pokrili sve troškove koje vam teraju san?

Foto: Shutterstock

I naravno, verovatno ste svaki put ućutali jer vam se cifra bilo koje valute od milion čini ogromna. I nedostižna.

Mislite da tu svotu ne možete lako da zaradite, ni da uštedite...Zašto onda ne probate da pozajmite?

Činjenice koje će vas ohrabriti:

Keš krediti su najčešći vid pozajmice. Najbrži. Ti krediti dodatno pojeftinjuju u ovim vremenima. U prethodnih dvanaest meseci građani su zahvaljući padu belibora bili u poziciji da malo osetnije smanje trošak otplate keš kredita, a to će vam potvrditi i svaki ekonomista.

Keš kredit je idealan za nešto što želite da realizujete a trenutno je to iznad vašeg nivao dohotka. Kao što je putovanje, ili kupovina automobila. Renoviranje, ili kupovina stana. Pokretanje biznisa.

Sada se banke utrkuju u ponudi nižih kamatnih stopa, što je prilika da se zadužite jeftinije. Tako, možda možete da otplatite neki drugi, veći i skuplji kredit koji imate, bilo prema bankama ili lizing kućama.

U prilog tome ide i situacija na svetskom tržištu, a to utiče i da se obore kamatne stope u dinarima.

Prema istraživanju Narodne banke Srbije, poverenje građana u bankarski sistem Srbije na visokom nivou, posebno u domaću valutu. što znači da nema rizika da podignete vaš keš kredit u dinarima.

Naravno, onaj milion o kome smo govorili na početku teksta, možete da podelite na rate, i vraćate po 16.000 mesečno, što vam neće previše opteretiti platu.

Taj milion možete da "razvučete" na čak 83 meseca, što trenutno na našem tržištu omogućava Addiko banka.

Foto: Addiko banka

Uz to, imate mogućnost fiksne mesečene rate tokom celog tokom celog perioda otplate! Bez troškova obrade kredita.

(Telegraf Biznis)