"Ovo su vremena posebnih iskušenja, svi smo spremni da se dodatno angažujemo da se poslovi obezbede"

Bogoljub Karić je na svom Fejsbuk profilu najavio da nastavlja sa svojim poslovnim obavezama

Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić objavio je na svom Fejsbuk profilu da se vraća sa odmora i da nastavlja sa svojim poslovnim obavezama, savetujući da svi moramo uložiti napor kako bismo prevazišli situaciju sa virsom korona.

"Dragi moji, posle kraćeg odmora nastavljamo sa poslovnim obavezama i putovanjima. Čekaju nas mnoge obaveze pa su sa nama pošli i naši dugogodišnji saradnici. U uslovima kada se virus korone ponovo širi, moramo da budemo potpuno sigurni da možemo bezbedno da putujemo i sa sobom nose poseban rizik. Zato smo svesni koliko napora moramo više da napravimo da bi efekti bili isti ili slični. Ovo su vremena posebnih iskušenja i svi smo spremni da se dodatno angažujemo da se poslovi obezbede i omogući posao za mnoge porodice koje rade u našim kompanijama", napisao je Karić.

On je na kraju dodao da mu to predstavlja poseban motiv u radu.

"To je poseban motiv za mene i moje saradnike, posebna energija koja nas održava da se borimo sa istim žarom kao i pre nekoliko decenija kada smo počinjali. Upornost i volja uvek donose rezultat, pa nikada ne razmišljamo da se pred problemima i poteškoćama povlačimo. Takav princip i stav neminovno rađa uspeh. Čuvajte porodicu i naravno prijatelje u ovim vremenima, samo zajedno svi možemo da pobedimo sve prepreke. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić", naveo je.

(Telegraf.rs)