Direktor Novosadskog sajma na sastanku s predstavnicima Angole

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaključak je da se u narednom periodu nastavi intezivna saradnja i komunikacija kako bi se na najbolji način predstavile kompanije iz agro biznisa Angole

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković sastao se danas sa prvim sekretarom ambasade Angole Fernandom dos Reis Baptistom.

Tom prilikom predstavio je aktivnosti koje realizuje Novosadski sajam u godini kada obeležava jubilej, 100 godina postojanja Novosadskog sajma, i 91 godina Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Cvetković je napomenuo da bi bilo od izuzetnog značaja ukoliko bi se na najvećem poljoprivrednom događaju u regionu predstavile kompanije iz Angole koje na tom događaju mogu da uspostave poslovne kontakte, ne samo sa kompanijama iz Srbije i regiona, već i Evropske Unije.

Gospođa Fernanda se zahvalila na mogućnosti za učestvovanjem na MPS i napomenula da postoji interes kompanija iz Angole za predstavljanjem na Novosadskom sajmu.

Zaključak je da se u narednom periodu nastavi intezivna saradnja i komunikacija kako bi se na najbolji način predstavile kompanije iz agro biznisa Angole.

(Telegraf Biznis)