"Neistiniti navodi štete Pošti Srbije": Oglasio se Đorđević povodom informacija u rebrendingu logotipa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svaki ugovor veći od osam miliona dinara u nadležnosti isključivo Nadzornog odbora, naglasio je Đorđević

Foto: Marko Jovanović

V.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević negirao je navode pojedinih medija da je rebrending logotipa Pošta Srbije plaćen 1,5 miliona evra i da je taj novac dat poslanici Draginji Vlk.

U svom zvaničnom saopštenju, Đorđević je izjavio da nikada nije potpisao ugovor za rebrending, pa ni sa pomenutom poslanicom, te da je izvršena samo minimalna intervencija na logotipu.

- Rebrending nije bio planiran, izvršena je samo minimalna intervencija na logotipu kompanije u okviru marketing sektora. Navedeni neistiniti navodi štete ugledu države, JP Pošta Srbije i meni lično kao odgovornog lica - dodao je Đorđević.

On je dodao da je po statutu preduzeća, svaki ugovor veći od osam miliona dinara u nadležnosti isključivo Nadzornog odbora.

- Što potvrđuje i postojeći dokument vezan za moja ovlašćenja. Ovim putem upućujem molbu da se prilikom prenošenja neproverenih informacija poštuje novinarska etika i da uvek imamo na umu šta je interes građana i Srbije pre kretanja u prljavu i tendecioznu kampanju - zaključio je Đorđević.

(Telegraf Biznis)