Rajaner se našalio zbog viralnog trika za pakovanje i najavio novine? Da li ćemo uskoro ovo morati da plaćamo?

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Niste ni svesni šta sve može da stane u jastuk za putovanje, a za vrlo kratko vreme postao je viralan savet za pakovanje na jeftinim letovima

Foto: Freepik

Uz jeftine letove ide i vrlo mali kofer, pa su se tako tokom godina putovanja mnogi dosetili par trikova kako da ipak ponesu sve sa sobom, a ne daju silan novac za dodatni kofer.

Sako, kaput i zimsku jaknu, dokazano je, jedan čovek može da ponese na sebi u isto vreme, a trik novijeg doba je i punjenje jastuka za putovanje. Niste ni svesni šta sve može da stane u isti, a za vrlo kratko vreme postao je viralan savet za pakovanje na jeftinim letovima.

Stoga, ne čudi što se upravo niskobudžetna avio-kompanija Rajaner našalila na ovaj račun. Naime, na svom zvaničnom Instagram nalogu napravili su video u kom prikazuju ženu koja u jastučetu za putovanje pakuje razne sitnice, uz natpis ,,da li Rajaner treba da me se plaši".

U sledećem kadru, prikazan je avion sa očima i ustima, koji odgovara "nikada", a već sledeći prikazuje ,,napunjeno jastuče" koje ako želite da unesete na let morate da doplatite 49 evra.

Jasno je da je kompanija samo želela da se našali, ali i poruči putnicima da znaju šta rade.

A možda ipak i da najave neke novine? Saznaćemo uskoro.

(Telegraf Biznis)