"AI U AKCIJI: Strategije iz stvarnog sveta za CX i EX"

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Foto: Shutterstock/LookerStudio

Ne propustite priliku da ostanete ispred konkurencije uz AI!

Ukoliko ste spremni da otkrijete kako veštačka inteligencija (AI) može transformisati iskustva korisnika i zaposlenih, pridružite nam se na ekskluzivnom događaju (webinaru) 24. 10. 2024. godine, od 16h. Tokom ovog susreta ćemo istražiti najnovije trendove u primeni AI za CX (Customer Experience) i EX (Employ Experience), uz stručne uvide koje će podeliti ekspert Katie Stabler, CCXP iz kompanije Cultivate.

Podelićemo iskustva iz internacionalne prakse - Studije slučaja kompanija Conectart CZ, Seznam.cz i Notino, koja trenutno posluje u 27 evropskih zemalja i prema poslednjim izveštajima beleži rekordne rezultate sa prometom od preko milijardu evra. Primera radi, u fiskalnoj 2023. godini, kompanija Notino je kupcima isporučila 26 miliona paketa sa ukupno 75 miliona proizvoda. Predstavićemo korisnička i, još važnije, iskustva zaposlenih koji već koriste veštačku inteligenciju (AI) u svom poslovanju.

O Katie Stabler: Katie je osnivačica i direktorktorka kompanije CULTIVATE - Customer Experience by Design · iz Londona. CULTIVATE je globalna konsultantska kompanija za korisničko iskustvo (CX) izgrađena na strasti prema brizi o korisnicima. Sa iskustvom u više sektora širom sveta, CULTIVATE vam može pomoći da razumete svoje klijente i pružite izvanredno iskustvo za postizanje izvanrednih rezultata.

Tokom webinara možete naučiti i kako AI unapređuje komunikaciju i poboljšava procenu učinka zaposlenih. Predstavićemo primere iz stvarnog sveta i način na koji AI pomaže kompanijama da transformišu CX i EX. Biće predstavljene i primenljive strategije za korišćenje AI, koje će doprineti uspehu poslovanja domaćih kompanija.

VAŽNE INFORMACIJE o webinaru:

🗓️Datum: Četvrtak, 24. oktobar 2024.

🕒 Vreme: 16:00 (CET)

📍 Format: Uživo na Zoom-u

Učešće je besplatno, a svoje mesto možete rezervisati putem linka.

(Telegraf.rs/PR)