Momački život u vili iz 1918: Ovako se počastio najveći holivudski zavodnik, a cena je paprena

Bred Pit je, inače, nedavno viđen kako uživa u društvu svoje 22-godišnje koleginice Džoi King

Foto: Tanjug/AP

Vrhunski glumac sa holivudske A liste, Bred Pit (58), kupio je kuću iz 1918. godine, u utočištu slavnih Karmel (Kalifornija). Veruje se da je ovo najskuplja nekretnina ikada prodata u toj oblasti.

Lokalni stanovnici su, navodno, oduševljeni što u svojoj sredini imaju još jednu slavnu ličnost, posebno zbog činjenice da je kultno imanje godinama prazno.

Pit je, piše Dejli Mejl, veliki obožavalac etno kuća, odnosno brvnara, a ova se opisuje kao njegov novi "momački kutak", gde bi ga, međutim, moglo posećivati njegovo šestoro dece.

Nedavno je viđen kako provodi dobro vreme sa svojom 22-godišnjom koleginicom Džoi King, dok su promovisali novi akcioni film "Bullet Train".

Bred se, inače, rastao od Anđeline Džoli 2016. i od tada je povezivan sa mnogim lepoticama.

Ali, vratimo se priči o ovom egzotičnom imanju, odnosno kući poznatoj kao "D.L. James House", jer je pripadala američkom piscu Danijelu Luisu Džejmsu. Kuću je dizajnirao arhitekta iz 20. veka, Čarls Samner Grin.

Foto: Profimedia/GOOGLE MAPS/Planet

Međutim, od 1999. godine nekretnina je u vlasništvu "Searock"-a, kompanije sa ograničenom odgovornošću koja je vezana za pokojnog finansijera iz Čikaga, Džoa Ričija, i njegovu suprugu Šeron Riči.

Sudeći po fotografijama, svakako je jasno da nije reč o brvnari, ali jeste u pitanju vrlo specifičan dizajn: luksuzna nekretnina sva od kamena, rađena u mediteranskom stilu. Još nije poznato da li će Pit u njoj živeti ili samo povremeno odmarati.

Foto: Profimedia/GOOGLE MAPS/Planet

Cena? Prava "sitnica". Velelepno kalifornijsko imanje vredi čak 40 miliona dolara! Inače, smešteno je nadomak njegove druge vile, od 5 miliona dolara.

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

(Telegraf Biznis)