Džoni Dep kupuje pab poznatog kuvara: Za kafić u britanskom selu daje 1,2 miliona dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komšije pričaju da Dep obožava taj pab i da je godinama odlazio tamo, a da ga je posebno privukla istorija

Printskrin: Youtube/Kraken The Box

Glumac Džoni Dep, čini se, uživa u Velikoj Britaniji, pa je odlučio u ovoj zemlji da kupi pab. Dep je bacio oko na "The Chequers Inn" koji inače drži verenica kuvara Pola Holivuda, Melisa Spalding, a za ovaj kafić u koji je i sam često odlazio rešio je da izdvoji više od milion dolara. 

Glumac koji je napustio užurbani život u Los Anđelesu i zamenio ga mirnijim životom daleko od britanske gradske vreve, daće 1,2 miliona evra za ovo zadovoljstvo. Pab se nalazi u Smardenu i pod palicom je lepe Melise, koja se sa sudijom iz emisije "The Great British Bake Off" viđa od 2019. godine.

Komšije pričaju da Dep obožava taj pab i da je godinama odlazio tamo, a da ga je posebno privukla istorija čitavog mesta.

- U srcu je sela, njemu uz ulicu - kaže komšija, objašnjavajući, zašto smatra da bi za Džonija bio savršen baš ovaj kafić.

Inače, Dep u blizini poseduje kuću vrednu 16,2 miliona dolara. 

Foto: Matt Sprake / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uprkos tome što ga krasi pomalo rustičan enterijer, ovaj pab je ustvari prilično "fensi", jer se u njemu služe skupa pića koja su, priča se, i uticala na to da u lokalci okrenu leđa.

- Upravo su osmislili novi meni koji je prilično skup i ne liči na nas sa sela. Doveli su novog kuvara koji je poveo ceo svoj tim - priča jedan meštanin.

Oni se nadaju da će Dep možda da vrati pab na njegov stari kurs.

(Telegraf Biznis)