"I kuće su skuplje!" Prodaje se hotel na Zakintosu i to "ispod cene": Raj u blizini mora odiše čistim luksuzom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od ključnih karakteristika ovog hotela je i bazen površine 90 m²

Foto: Google maps

Na ostrvu Zakintos, u oblasti Alykes, pojavila se izuzetna investiciona prilika. Hotel, smešten na prostranom placu od 4.000 m², dostupan po ceni od 1.000.000 evra.

Kako se na sajtu navodi, ova nekretnina ne samo da pruža savršen spoj udobnosti i luksuza, već nudi i značajan potencijal za rast, budući da površina koja se nalazi oko hotela nije u potpunosti iskorišćena.

Hotel se nalazi u lokaciji koja je samo 1,5 km udaljena od najbliže plaže i 7 km od grada Zakintosa.

Sa 16 dobro opremljenih soba, svaka površine 28 m², udoban i opuštajući boravak za goste je zagarantovan. Takođe na sajtu se navodi i da su sve sobe potpuno nameštene i opremljene savremenim sadržajima.

Jedna od ključnih karakteristika ovog hotela je i bazen površine 90 m². Pored toga, tu je i bar površine 50 m² koji služi kao društveni centar za goste. Hotel takođe uključuje dva nezavršena dvokrevetna apartmana na drugom spratu, pružajući izvrsnu priliku za proširenje kapaciteta i povećanje prihoda.

Ova nekretnina takođe ispunjava uslove za grčki program Zlatne vize, što predstavlja dodatnu prednost za investitore koji žele da obezbede sebi rezidenciju u Grčkoj.

Ono što smo mogli da primetimo, jeste da su kuće u Grčkoj izuzetno skupe, te se cene kreću i preko 1.000.000 evra. Zbog toga, jasno je zašto su mnogi oduševljeni hotelom, jer ipak nije nekretnina koja će "zarobiti" novac, već se može i te kako zaraditi, a potom za sve to plaća se i manja cena.

(Telegraf Biznis)