Kako do još većih ušteda na gorivu ove jeseni?

A. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Foto: Promo

Jesenje putovanje nikad nije bilo isplativije! Do kraja oktobra, NIS Petrol i Gasprom benzinske stanice donose dodatne pogodnosti za članove "Sa nama na putu" programa lojalnosti.

Novi članovi koji preuzmu "Sa nama na putu" aplikaciju, registruju se i kupe najmanje 10 litara bilo kog goriva do kraja oktobra, dobijaju G-Drive letnji autoglass od 3 litra za samo 1 dinar.

Postojeći članovi programa uz svaki litar standardnog goriva dobijaju jedan dodatni bonus poen, dok kupovinom G-Drive premijum goriva ostvaruju pravo na dva dodatna bonus poena po litru, do 31. oktobra, uz korišćenje aplikacije. Tako su ove jeseni uštede na gorivu za sve članove i do 8 dinara po litru goriva!

Ali to nije sve! Tokom trajanja akcije, pauze za kafu postaju još draže, jer su sve Drive Cafe kafe i topli napici na NIS-ovim stanicama na 30% popusta, umesto standardnih 20%. Dovoljno je da imate "Sa nama na putu" aplikaciju i koristite QR kod prilikom plaćanja.

Postanite član "Sa nama na putu" programa već danas i iskoristite sve pogodnosti uz samo nekoliko klikova u mobilnoj aplikaciji:

  • Preuzmite aplikaciju sa platformi Google Play, App Store ili App Gallery
  • Registrujte se kako biste pokrenuli svoj korisnički nalog
  • Prilikom svake kupovine goriva očitajte QR kod iz aplikacije i koristite sve benefite programa.

Pored uštede na gorivu, aplikacija "Sa nama na putu" sadrži mapu svih NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica, a nudi i specijalne pogodnosti za članove i sve detaljne informacije.

Ne propustite priliku da ove jeseni uštedite još više na svakom pređenom kilometru!

(Telegraf.rs/PR)