≫ 

Rak je sporać koji vas izluđuje, a ovan besni trkač: Šta horoskop kaže o tome kakav ste vozač

Uvek je zabavno pronaći vezu horoskopskog znaka i ponašanja u određenim situacijama, pa i u vožnji

  • 5
Tipovi vozača prema horoskopskom znaku Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Verovali ili ne u horoskope i uticaj zvezda na karakter ljudi, uvek je zabavno pronaći vezu horoskopskog znaka i ponašanja u određenim situacijama.

Ljudi su različiti, ali postoje li neke određene zajedničke crte koje dele pripadnici istog znaka? Horoskop ima nešto da kaže i o tome ko su najbolji vozači.

Jarac (22.12. - 19.1.)

Strpljivost, efikasnost i sposobnost da planiraju unapred čini ih najboljim vozačima. Pripadnici ovog znaka nisu skloni prebrzoj vožnji i neopreznom preticanju. Uvek su praktični i realistični, oni su ti koji će vas upozoriti da pronađete treznog vozača i pre nego što žurka počne.

Blizanci (21.5. - 20.6.)

Njima se život vrti oko toga da se kreću u društvu i procenjuju tuđa raspoloženja i stavove. Isto se može primeniti i na vožnju. Blizanci su mentalni multitaskeri, stručno se prilagođavaju promenama u saobraćaju i brzo reaguju kad se dogodi nešto nepredviđeno.

Devica (23.8. - 22.9.)

Njihov opsesivno-kompulzivni afinitet prema pravilima i redu može biti pritisak, ali dobra je osobina za put. Mnogo se žale na druge vozače. Perfekcionisti su i uvek primete tuđe greške. Ali, njihova superiorna savesnost i preciznost daju im pravo da prigovaraju.

Lav (23.7. - 22.8.)

Lavovi zapravo ne dele drum s drugim vozačima, oni više pretpostavljaju da svi drugi treba da budu njihova kraljevska pratnja. "Pogledaj sve te aute oko mene i svi idu u istom smeru… To mora da je parada u moju čast". Srećom, njihov blagi i velikodušni način vladanja ostaviće ipak i drugim vozačima dovoljno mesta za manevrisanje.

Škorpija (23.10. - 21.11.)

Svojim urođenim njuhom za dramu i željom da sve kontrolišu, oni su među onim vozačima za koje poželite da ih zaustavi policija kad urade nešto pogrešno. Kad škorpija poželi da bude na početku reda, nisu sramežljivi u svom nastojanju da to i ostvare, ali retko odu tako daleko da bi nekoga doveli u opasnost. Zovite ih kako hoćete, ali nema ništa loše u tome da ste siguran, a odlučan vozač.

Vaga (23.9. - 22.10.)

Pripadnici ovog znaka mogu se drugima činiti lepršavima i neozbiljnima, ali njihova sposobnost da pročitaju druge i osete energiju dobro im dođe i u vožnji. Vaga oseti probleme pre nego što se dogode i znaju kako da izbegnu haos.

Rak (21.6. – 22.7.)

Oprezni i blago paranoični rakovi su odlični defanzivni vozači. Nekad su preoprezni, tako da bi onaj spori vozač ispred vas, kom treba 100 godina da skrene i koji sve izluđuje, mogao da bude baš nervozni rak koji samo želi da bude siguran i kod kuće.

Vodolija (20.1. - 18.2.)

Pre svega oni su inovativne osobe i individualisti. Stvaraju sami svoja pravila. Rado će pratiti tuđe zakone sve dok oni služe njihovoj svrsi. Kad niko ne gleda, vodolija ne vidi razlog da ne vozi u kontra smeru ili ignoriše crveno. Hej, niko nije stradao, u čemu je problem?

Ribe (19.2. - 20.3.)

Ribe žive u emotivnom svetu mašte većinu vremena. To ne znači da ne mogu biti koncentrisani na put, ali ne mogu da ne reaguju emotivno, pa ih lako uznemire sitnice. Ribe nisu sklone svađama s drugim vozačima, ali teško je primetiti saobraćajne znakove kad su im oči stalno pune suza.

Bik (20.4 - 20.5.)

Obično su mirni i metodični, ali njihova tvrdoglava i teritorijalna narav lako se može pretvoriti u takmičenje u vožnji kad im neko oduzme prednost. Bikovi su vrlo zaštitnički nastrojeni prema svom vlasništvu, a to uključuje i njihovo mesto u saobraćajnoj traci. Na sreću, radije bi da im auto ostane netaknut nego da rizikuju saobraćajnu nesreću, pa se povuku i žale se na to ceo dan.

Strelac (22.11. - 21.12.)

Oni bi mogli da prate put. Mogli bi da prate druge vozače. Mogli bi biti fascinirani lepim žutim kombijem u traci do njih. Mogli bi da bulje u oblake. Šta piše na onoj nalepnici na braniku? Diiivno uređen vrt. A gle onaj slatki mali kafić, tamo bi mogli…

Ovan (21.3. - 19.4.)

Tri reči: bes na putu. Ovnova planeta je Mars, bog rata, impulsivan i tvrdoglav. Oni bi bili savršeni vozači trka. Ali, normalnim danom moraju da se potrude da zadrže kontrolu i sete se da idu samo u nabavku, a ne komanduju epskom bitkom.

Video: Hoćeš da voziš u traci za preticanje? Razbiću ti retrovizor

(Telegraf.rs/oryx-asistencija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan S.

    30. septembar 2019 | 12:05

    Ja sam rođen po Zodijaku u znaku Raka,ali ovo uopšte nije tačno.

  • Nesa

    30. septembar 2019 | 23:28

    Zasto kada neko i pise ove horoskope pise u u zenskom rodu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA