• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

BW Bella – Slatka strana života između dva parka u Beogradu na vodi

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ako svoj savršeni dom zamišljate kao mesto koje je u centru gradskih dešavanja, a ujedno je oaza mira okružena zelenilom i prirodom, ne dozvolite da vas ubede kako tražite nemoguće

  • 0
beograd na vodi Foto: Promo/BW

Nova zgrada Beograda na vodi BW Bella je spoj svega što možete poželeti: izuzetna lokacija između dva parka, na svega minut od reke, fascinantni pogledi, pristup zatvorenom bazenu i teretani bez izlaska napolje, najviši kvalitet stanova, komfor, bezbednost... Jednom rečju, sve što vam je potrebno da biste živeli životom koji sanjate.

beograd na vodi Foto: Promo/BW

Ova lepotica atraktivnog polukružnog oblika nalazi se u neposrednoj blizini Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, i nove luksuzne pešačke zone, uz direktan pristup Sava Promenadi, omiljenom beogradskom šetalištu. Od Galerije, najveće šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu jugoistočne Evrope, deli je samo unutrašnje dvorište, a ono je tek priča za sebe.

beograd na vodi Foto: Promo/BW

Zamišljeno je kao ogroman park sa različitim sadržajima - od dečijeg igrališta i fontane do pergola za odmor i staze za trčanje. U centralnom delu parka predviđena je prava urbana mini šuma. Tu će neometano rasti visoko drveće koje ne samo da ulepšava ambijent, nego je i dragoceni čistač vazduha. Sa istočne strane zgrade je Savski park, zelena oaza sa dečjim igralištima, stazom za trčanje i terenima za različite sportove, koja se prostire na površini od čak četiri fudbalska terena.

Plovidba na talasima slatkog života

beograd na vodi Foto: Promo/BW

Fasada zgrade BW Bella je modernog, talasastog izgleda, a kako se nalazi odmah pored reke, imaćete utisak da je život u njoj jedna velika slatka avantura, poput bezbrižnog krstarenja koje donosi samo čisto uživanje. Izgledom se potpuno uklapa u okruženje, jer se u njenim terasama, kao i u fasadi Kule Beograd, ogledaju nebo i panorame grada.

Glavni pečat novoj lepotici Beograda na vodi daje stepenast oblik zgrade sa kontinualnim, u potpunosti natkrivenim staklenim terasama. Takav dizajn, uz prozore od poda do plafona u svim stanovima, garantuje budućim stanarima obilje dnevne svetlosti, neprimetan prelaz iz spolajšnjosti u unutrašnjost, kao i spektakularne poglede – s jedne strane ka Savi, Sava Promenadi, Kuli Beograd i panorami Novog Beograda, a sa druge na Savski park, preko panorame Starog grada do Hrama Svetog Save i drugih gradskih znamenitosti. Pored vizuelnog uživanja, ove neobične terase poboljšavaju akustičke parametre zgrade i smanjuju buku.


Direktan pristup bazenu i spa centru

I sve ostalo što nudi BW Bella omogućava jedinstveni spoj aktivnog i lagodnog životnog stila, zbog čega je pravi izbor za one koji traže najbolje od najboljeg. Sadržaji u neposrednom okruženju i odlične saobraćajne veze (uključujući stanicu budućeg metroa u blizini) stanarima će značajno uštedeti dragoceno vreme koje mogu iskoristiti za uživanje i opuštanje.

beograd na vodi Foto: Promo/BW

Pored relaksacije na Sava Promenadi i u parkovima, na raspolaganju im je bazen od 20 metara, uz prateće spa sadržaje i teretanu. Ova wellness oaza nalazi se u susednoj zgradi, a stanari BW Bella mogu doći do nje direktno kroz podzemnu garažu, ne izlazeći van.

Svaki stan u zgradi BW Bella, od studija do dupleksa u prizemlju, odlikuje najviši kvalitet izrade, sa najfinijim materijalima i pažljivo osmišljenim detaljima. Pored kvadrata koje kupujete, treba uzeti u obzir i sve pogodnosti koje dolaze „u paketu“: recepcija, obezbeđenje 24/7, podzemna garaža, prostor za odlaganje dečijih kolica i bicikala, kao i stanica za kućne ljubimce, gde možete očistiti šapice svom ljubimcu nakon šetnje.

beograd na vodi Foto: Promo/BW

Na tržištu nekretnina su prava retkost stanovi sa ovakvom lokacijom, gde je nadohvat ruke priroda koja ima moć da vas opusti i oslobodi stresa, a u blizini su i svi ostali sadržaji neophodni za aktivan i ispunjen život. Zbog toga je kupovina stana u BW Bella jedna od najboljih odluka koju možete doneti u potrazi za idealnim urbanim domom.

Ako želite da ova prestižna lokacija postane scenografija za vašu najbolju životnu plovidbu, registrujte se na belgradewaterfront.com, posetite nas 23. februara u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi i „ukrcajte“ se na ovaj jedinstveni brod na obali reke.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>