• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Evo zbog čega je stan u zgradi BW Libera nadmašio sva očekivanja porodice Veselinović

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kada je nedavno preuzela ključeve i prvi put kročila u svoj novi stan u Beogradu na vodi, Sanja Veselinović je prvo izašla na terasu koja gleda na unutrašnje dvorište i prostrani Savski park. Odmah je mogla da zamisli sebe kako tu pije kafu sa suprugom, dok iz parka dopire graja razigrane dece

  • 0
Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Živeti pored reke i parka u velikom gradu kao što je Beograd zaista je privilegija, ali samo jedna od mnogih zbog koje se ova porodica iz Ciriha opredelila za Beograd na vodi i zgradu BW Libera.

NE PROPUSTITE SPECIJALNU PONUDU STANOVA

Beograd na vodi Foto: Promo/ Stella Production

-Tek sad shvatam koliko nam je sve blizu. Od šoping centra Galerija nas deli samo ulica, a odatle za par koraka stižemo do reke i Kule Beograd. Mogu da zamislim kako će tek kraj zablistati kada bude završen plato ispred Kule. Ova lokacija zaista ima prednosti koje nema nijedna druga i to je jedan od razloga što smo se odlučili za Beograd na vodi - otkriva nam ponosna vlasnica stana u BW Libera.

Po evropskim standardima

Ova zgrada sa 16 spratova inače pripada Park distriktu, koji čine zgrade na samom obodu parka. Stanovi imaju izvanredne poglede na unutrašnje dvorište, Savski park, stari centar grada, a sa viših spratova i na Kulu Beograd i Umetnički centar koji će biti smešten u rekonstruisanoj Ložionici.

Sanjin prvi utisak nakon ulaska u stan je da sve izgleda mnogo bolje nego što je očekivala.

-Sve je fantastično, zaista. Posebno nam se svideo moderan stil i raspored prostorija u stanu. Kao neko ko godinama živi ’preko’, mogu reći da su sve evropske norme ispunjene - od zvučne izolacije, kvaliteta stolarije i parketa, do ugradnih elemenata u kupatilima. Zaista sam pozitivno iznenađena kvalitetom, kako našeg stana, tako i cele zgrade i mogu samo da preporučim Beograd na vodi - ne krije oduševljenje nova stanarka BW Libera.

Beograd na vodi Foto: Promo/ Stella Production


Veselinovići žive u Cirihu, ali mnogo vole Beograd i raduju se useljenju. Sanja se priseća da su odluku o kupovini doneli takoreći spontano, u razgovoru s prijateljima koji su već kupili stan u Beogradu na vodi. Kada su razmotrili sve prednosti novog naselja, nije im bilo potrebno puno vremena da prelome. Deca su velika i ne žive sa njima, pa su pri donošenju odluke razmišljali i o penzionerskim danima.

Sve funkcioniše besprekorno

-U ovom periodu života je jako vazno da vam je sve nadohvat ruke i da ne morate za svaku sitnicu sedati u auto. Čini mi se da u Galeriji imamo baš sve što nam može zatrebati. Pored marketa, apoteka, parfimerija i radnji svih mogućih brendova, tu su i prelepi restorani, umetničke galerije i bioskop. Čula sam da se u blizini gradi nova, moderna pijaca, što me posebno raduje. U našim godinama je veoma važno da imamo gde da prošetamo, a ovde je toliko mesta za rekreaciju i uživanje u prirodi, od našeg mirnog unutrašnjeg dvorišta i parka do Sava Promenade, na kojoj se stalno nešto dešava - prenosi nam Sanja svoje utiske o novom kraju.

Beograd na vodi Foto: Promo/ Stella Production

Na odluku Veselinovića da baš ovde kupe nekretninu uticala je i činjenica da zgrada ima parking i da je reč o novom, održavanom naselju sa razvijenom infrastrukturom. Kao i u svim ostalim zgradama, stanarima BW Libera su na raspolaganju recepcija i službe održavanja i obezbeđenja, koje nenametljivo vode računa da sve u zgradi funkcioniše besprekorno. Još jedna važna prednost koju Veselinovići ističu jeste blizina budućeg metroa – jedna stanica će se nalaziti u zaleđu Savskog trga, gde će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, a druga na drugom kraju Savske ulice, kod Ložionice.

Sanja i njen suprug će se narednih nedelja posvetiti uređenju svog porodičnog gnezda, a useljenje planiraju na proleće, kada će njihov novi komšiluk, koji je 40 odsto pod zelenilom, zasijati u punom sjaju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>