• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

U Novoj godini zakoračite u novi porodični dom u Beogradu na vodi

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prelazak iz stare u novu godinu je idealan trenutak za donošenje krupnih, životnih odluka, među kojima se svakako kao najvažnija izdvaja ona o odabiru novog porodičnog doma

  • 0
Beograd na vodi Foto: Promo/ Aca Matić

Ako ste dosad bili u nedoumici gde da svijete porodično gnezdo i pronađete svoju oazu mira, od sada više ne morate da razmišljate o tome jer imamo savršeno rešenje za vas. Beograd na vodi, najmodernije naselje u Srbiji, ima sve što vam je neophodno za ispunjen i srećan život u srcu metropole, a svi njegovi sadržaji nalaze se praktično nadohvat ruke.

ISTRAŽITE PONUDU STANOVA NA NAJATRAKTIVNIJOJ LOKACIJI

Smeštene u prvom redu do Savske ulice, koja će uskoro zasijati kao jedna od najlepših, najzelenijih i najuređenijih saobraćajnica u srpskoj prestonici, zgrade BW Lumia, BW Eterna, BW Sensa i BW Echo predstavljaju idealno okruženje za život u centru grada.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Osim ulaznog lobija sa recepcijom i obezbeđenjem, odvojenog prostora za prijem pošte i dva nivoa podzemne garaže, stanari će na raspolaganju i imati zajedničko uređeno dvorište sa igralištem i prostorom za opuštanje, što je posebno značajno za porodice sa decom i što je u gradskim uslovima života izuzetna privilegija. Zbog strateške lokacije na kojoj se njihov porodični dom nalazi, stanarima ovih zgrada su nadohvat ruke i svi ostali sadržaji zbog kojih je Beograd na vodi postao najtraženija adresa za stanovanje u našoj zemlji.

Praktično, čim kroče iz svoje zasebne zelene oaze, ulaze u novu, veću, u prelepi Savski park na površini od čak četiri fudbalska terena, u kom se nalazi više od 140 stabala različite vrste drveća, 700 metara dugačka staza za džoging, mekani travnjaci, multifunkcionalni sportski tereni i brojne inovativne sprave za igranje i zabavu koje pospešuju motoričku sposobnost dece.

Beograd na vodi Foto: Promo/ Aca Matić

Čim odatle pređete ulicu, za kratko vreme stižete i nadomak Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, ali i do Galerije, najveće šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu jugoistočne Evrope. Sa više od 300 prodavnica, oko 50 restorana i kafića, Cineplexx bioskopom sa najmodernijom IMAX tehnologijom i najvećim zabavnim parkom u regionu, Galerija je pravo mesto za stvaranje najlepših porodičnih uspomena.


TRAŽITE DOM U BLIZINI SVEGA ŠTO VAM JE POTREBNO? POGLEDAJTE OVDE

Na jednom kraju Savske ulice, kod Gazele, nalazi se Ložionica, koja će uskoro dobiti svoje novo ruho i postati centar kreativne industrije i inovacija, a između nje i Galerije biće izgrađena nova gradska pijaca, koja će postati nova gastronomsko-turistička atrakcija u gradu, po uzoru na La Boqueria u Barseloni i Mercato Centrale u Firenci. U blizini ovih lokacija će se takođe nalaziti i prva metro stanica u Beogradu na vodi, odakle će se za vrlo kratko vreme stizati do bilo koje tačke u gradu.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Na drugom kraju Savske ulice, na velelepnom Savskom trgu, nalazi se zgrada Stare pošte, remek-delo "srpskog Gaudija" Momira Korunovića, koje će nakon temeljne rekonstrukcije povratiti svoj originalni sjaj i postati kulturni centar sa raznovrsnim sadržajima, namenjenim pre svega najmlađima. Na par koraka od nje nalazi se i nekadašnja zgrada Glavne železničke stanice koja će biti pretvorena u Istorijski muzej Srbije, a iza nje uskoro kreće izgradnja najsavremenijeg obrazovnog kampusa u zemlji, sačinjenog od državne dvojezične osnovne škole i državnog vrtića. Takođe, Savski trg će u budućnosti postati još važnije saobraćajno čvorište u gradu, budući da će tu, u njegovom zaleđu, biti izgrađena još jedna metro stanica, na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Bilo da ste roditelji ili to tek treba da postanete, zgrade duž Savske ulice su idealno mesto za vas, jer na koju god stranu da krenete, za svega nekoliko minuta stižete do svih neophodnih sadržaja za srećno odrastanje vaše dece i za vaš ispunjen život.

Stoga, istražite šta je to što Beograd na vodi nudi, a mi vam pažnju skrećemo na poseban plan otplate koji ovu ponudu čini još boljom. Prilikom kupovine stana plaćate samo 20% iznosa, 15% nakon godinu dana, a 65% pred završetak gradnje. I sve to uz 0% kamate!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>