• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

BW Quartet – Stanovi na omiljenoj lokaciji koja pruža "sva lica grada na dohvat ruke"

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Komforan trosobni stan useljiv već na leto može postati vaš novi dom za 299.898 EUR+PDV

  • 0
Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Oduvek ste maštali da živite u blizini svih dešavanja, ali dovoljno ušuškani da imate osećaj kao da ste se izmestili iz gradske gužve? Uživate u kupovini, druženju sa prijateljima, ali i šetnji pored reke? Sanjate o momentu kada ćete prvu jutarnju kafu ispiti sa terase koja vam pruža pogled na umirujuće zelenilo usred gradske vreve ili, pak, trenutku kada ćete do centra stizati kroz par minuta, bez brige da li ćete moći da nađete parking? Ako su vaši odgovori potvrdni, onda je stambeni kompleks BW Quartet u Beogradu na vodi građen baš po vašoj meri. BW Quartet nudi "sva lica grada nadohvat ruke":

  • Duh starog u srcu novog dela grada;
  • Prirodu u centru prestonice;
  • Porodičnu idilu nadohvat ruke;
  • Grad koji je uvek živ;
  • Stanove useljive već na leto.

Duh starog u srcu novog dela grada

Četiri zgrade niže spratnosti nalaze se duž Savske ulice, u blizini rekonstruisanog Savskog trga, koji predstavlja idealan spoj tradicije i duha novog dela Beograda, mesto susreta sugrađana i neizostavnu destinaciju na mapi turista. Ovo je i tačka gde će se nakon rekonstrukcije Stare pošte stara arhitektura susresti sa novom namenom.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

U vremenu kada se svaki minut računa, više nego ikad je važan odabir lokacije na kojoj živite. A Savska ulica, nakon rekonstrukcije, predstavljaće jednu od najatraktivnijih - idealno povezana sa svim delovima Beograda, autoputem, aerodromom i svim onim što može u jednom danu da vam zatreba.

Treba li da napomenemo da će vam do Kalemegdana biti dovoljno do 15 minuta laganog hoda, na ručku sa prijateljima u centru bićete za manje od 10, a na svega pet uživaćete u jutarnjoj kafi sa pogledom na reku?

Priroda u centru prestonice

Malo je mesta u Beogradu koja mogu da zadovolje baš sve kriterijume. Recimo, Voždovac ima Banjičku šumu, ali nema reku. Novi Beograd ima kej, ali mu fali zelenila, Zvezdara, pak, ima šumu, ali je brdovita i ne možete voziti bicikl. A zamislite, život u BW Quartetu vam pruža sve to, pa čak i više.

Beograd na vodi Foto: Promo/ Stella Production

Gleda tačno na Savski park, velik čak četiri fudbalska terena, idealnu lokaciju za odrastanje dece, ali i život u paru. Tu je i Sava Promenada za jutarnju vožnju biciklom, dnevnu rekreaciju i večernje šetnje sa partnerom.

Porodična idila nadohvat ruke

Iako sve gore navedeno to potvrđuje, nije na odmet istaći da je život u Beogradu na vodi idelan za porodicu. Širom naselja nalaze se bezbedna dečijih igrališta, a ovo je ujedno i mesto održavanja nekih od najzanimljivijih manifestacija za decu poput Zimske bajke, sa klizalištem i brojnim atrakcijama za sve generacije.

Beograd na vodi Foto: Promo/ Alex Dmitrović

Ako se odlučite na život u BW Quartetu, nećete morati da razmišljate u koju školu da upišete dete, s obzirom da se državna osnovna škola, u kojoj se nastava odvija na dva jezika, nalazi u zaleđu Savskog trga, a u blizini je i vrtić za mlađu decu.

Beograd na vodi Foto: Promo/ Aca Matić

Takođe, za sve one brze kupovine, duži šoping, ali i odlazak u jedini regionalni bioskop sa IMAX tehnologijom i igraonice, brine se tržni centar Galerija, koja je nadomak vašeg budućeg doma.

Grad koji je uvek živ

Beograd na vodi Foto: Promo/ Stella Production

Ako ste od onih koji petak vole da provedu u krugu prijatelja, život kraj reke je idealan za vas. Duž Sava Promenade nalaze se neki od najboljih barova u gradu, a vi biste životom u BW Quartetu bili na svega nekoliko minuta hoda od njih. Da li postoji nešto bolje od mogućnosti da kod kuće budete svega pet minuta nakon provoda, bez razmišljanja da li ćete uspeti da "uhvatite" taksi?

Useljenje na leto

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Komforan trosobni stan od 89 kvadrata u zgradi BW Quartet, prvoj osmospratnici Beograda na vodi, može postati vaš novi dom već ovog leta, kada će primiti prve stanare. Po ceni od 299.898 EUR+PDV ne dobijate samo životni prostor modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta, već, pored ostalog, i recepciju, unutrašnje dvorište za stanare i izvanrednu lokaciju za aktivan život. Posetite pokazni stan i uverite se zašto je već skoro 7.000 ljudi prepoznalo Beograd na vodi kao idealno mesto za stanovanje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>