• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovde bi svako želeo da stanuje - U komšiluku Muzeja Nikole Tesle i nove zelene pijace

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Mapa jednog grada nije iscrtana samo njegovim ulicama i bulevarima, već i odrednicama koje su prepoznatljive i bez navođenja adrese. Neke od tih odrednica postaju opšte poznate, dok su neke vaša intimna šifra koju razumeju samo oni koji su vam najbliži

  • 0
Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

U delu mape Beograda koja se upravo iscrtava, prekoputa renovirane zgrade BIGZ-a, bujnim zelenilom odvojenom od Bulevara vojvode Mišića i Gazele, u blizini reke, stvaraju se baš takve odrednice – svetski poznate, ali i samo vaše. Zato život u novoj zgradi Beograda na vodi, BW Vizia, nije samo stanovanje po svetskim standardima, već i dugačak spisak stavki po kojima se definiše vaša adresa:

Muzej Nikole Tesle – Zamislite da vam je prvi komšija jedan od najčuvenijih naučnika na svetu ili, bar, njegova impresivna zaostavština. Upravo to će se nalaziti na samo nekoliko koraka od vašeg doma, u zgradi nekadašnje Fabrike hartije Milana Vape, koja će po planiranoj rekonstrukciji pleniti i spoljašnjim izgledom i sadržajima koji prikazuju i slave dostignuća velikog Tesle.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ŽIVOT NA NOVOJ, UZBUDLJIVOJ GRADSKOJ LOKACIJI

Ti sadržaji, pored ostalog, obuhvataju arhivu sa skoro 164 hiljade dokumenata, ličnu biblioteku, kao i originalne tehničke predmete iz oblasti mašinstva i elektrotehnike. Selidbom u prostor kakav zaslužuje, Muzej Nikole Tesle postaće jedna od najvažnijih kulturnih znamenitosti grada. Prošle godine, ovaj muzej je posetilo oko 170 hiljada ljudi, a s novom, pristupačnijom lokacijom, očekuje se da će broj posetilaca biti još veći.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Hotel sa 4 zvezdice – svetskoj reputaciji adrese na kojoj se nalazi BW Vizia doprineće i novi hotel pored Gazele. Zahvaljujući njemu, i vrednost stana u BW Vizia će rasti, a vi ćete dobiti potvrdu da je kupovina stana u Beogradu na vodi investicija koja se itekako isplati.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Linijski park – Šetalište koje spaja Novi Beograd sa Topčiderom prolaziće sasvim blizu zgrade BW Vizia. Najatraktivniji deo ovog šetališta biće Železnički most, koji će biti pretvoren u svojevrsnu zelenu pešačku, sa odmorištima i vidikovcima, za poseban doživljaj reke i gradske panorame.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Natkrivena pijaca – Ono što je za Barselonu čuvena La Boqueria, za Beograd će biti nova, poluotvorena pijaca u blizini Gazele – mesto za druženje u ležernom okruženju koje obuhvata pijačne tezge, restorane i mnogo zabavnih događaja za sve uzraste. Za sve što se ne može kupiti na pijaci, tu je Galerija. Najveća regionalna destinacija za šoping i zabavu nalazi se na deset minuta hoda i nudi bogate svakodnevne sadržaje, uključujući 300 prodavnica, preko 50 restorana i kafića, od onih sa ponudom brze hrane do najekskluzivnijih restorana, jedini IMAX bioskop u Srbiji i brojne uzbudljive atrakcije.

DVOSOBAN STAN NA NAJATRAKTIVNIJOJ ADRESI VEĆ OD 179.000 EVRA+PDV. POGLEDAJTE PONUDU

Škola, vrtić, zdravstveni centar... - BW Vizia je idealno okruženje za porodice, jer u blizini ima sve sadržaje za najbolje obrazovanje i bezbrižno odrastanje. Ložionica – još jedna arhitektonski interesantna zgrada kojoj su dati novi život i namena – ovde će se nalaziti novi multifunkcionalni centar za umetnost, kreativnost i inovacije.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Sportski sadržaji – BW Vizia je pravi centar aktivnog života, gde ćete se sa komšijama moći da odigrate neplaniranu partiju košarke na terenu ispred zgrade, da se okušate u urbanom planinarenju zahvaljujući steni za penjanje, da odradite jutarnji džoging na stazi koja ide oko vašeg bloka zgrada, kao i da birate da li ćete trening snage odraditi u teretani na otvorenom ili u onoj smeštenoj u susednoj zgradi BW Nova. Prava poslastica za sportske tipove su novi tereni za sve popularniji padel, koji se nalaze ispod Gazele.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW

Unutrašnje dvorište – pored nabrojanih sportskih sadržaja, u uređenom dvorištu ispred zgrade pravićete, sigurni smo, one intimne odrednice – dečije igralište na kojem vam je mališan prohodao, hladovina visokog drveća u kojoj ste proveli neko nezaboravno leto, klupa na kojoj je svet na trenutak prestao da postoji, a ostala je samo ona osoba koja je sedela pored vas...

Nema dileme da sve ovo čini kupovinu stana u BW Vizia jednom od najboljih odluka za one koji žele da žive u mirnom okruženju, obogaćenom kulturnim blagom i sigurnom investicijom u budućnost. Registrujte se na belgradewaterfront.com i zakažite svoj termin na Prodajnom danu u četvrtak, 13. juna, u Prodajnom centru na Sava Promenadi. Vizija vaše savršene budućnosti nalazi se u atraktivnom okruženju, na novoj gradskoj adresi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>