• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Novi duh klasike u srcu Savamale: Upoznajte BW Diva

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zamislite jutro u Savamali, istorijskom srcu Beograda, u kojoj svaki dan počinje očaravajućim pogledom na plavetnilo reke i zelenilo obližnjeg parka dok ispijate prvu jutarnju kaficu

  • 0
Beograd na vodi Foto: Promo/ BW Diva

Čim kročite napolje iz svog doma, osećate da svaka ulica nosi neku svoju priču o prohujalim vremenima, kada je Savamala bila centar mondenskog života u prestonici.

Iako se činilo da je taj romantičarski duh u međuvremenu iščezao, on je i dalje živ, pulsira sve jače i, zahvaljujući kompaniji Belgrade Waterfront, doživljava renesansu i postaje mesto u kome se bogata tradicija i istorija spajaju sa duhom modernizma.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW Diva

Baš na tom raskršću, gde klasika vraća stari sjaj, uzdiže se nova zgrada Beograda na vodi BW Diva koja se svedenim arhitektonskim dizajnom u potpunosti uklapa u ambijentalnu celinu Savamale, istovremeno pružajući sve blagodeti savremenog života. Smeštena u zaleđu Savskog trga, nedaleko od budućeg Istorijskog muzeja Srbije u zgradi bivše Glavne železničke stanice i budućeg Arheološkog muzeja u zgradi stare Pošte, BW Diva pruža idealni balans između dinamičnog života u centru grada i umirujućeg zelenila koje je okružuje zahvaljujući direktnom pristupu Svetonikolskom parku.

Ovaj nekadašnji vrt velikog srpskog zadužbinara i dobrotvora Luke Ćelovića Trebinjca kod hotela Bristol uskoro će biti potpuno obnovljen, sa oko 200 odraslih stabala, novim pešačkim stazama, rasvetom i fontanom. Stanari BW Diva će u svega par koraka moći da dođu do prijatnog hlada i mekanih travnjaka Svetonikolskog parka i uživaju u njegovom prijatnom ambijentu koji je osmišljen tako da odmara i duh i telo.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW Diva

Ali, to je samo jedna od prednosti stanovanja u BW Diva. Dok je sa jedne strane okrenuta ka Svetonikolskom parku, zelenilo je sa druge strane spaja sa najstrožim centrom grada. Naime, prekoputa zgrade nalazi se Park Luke Ćelovića koji će biti obnovljen, kao i "zeleni" pojas novih parkovskih površina sve do Terazijskog platoa.

Stanari BW Diva će u susedstvu imati i glavnu gradsku metro stanicu, na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, što će im olakšati svakodnevnicu i omogućiti najbolju povezanost sa svim delovima grada. U neposrednoj blizini su i državna osnovna škola i vrtić, što ovu lokaciju čini idealnom za porodični život, jer omogućava deci da rastu i razvijaju se u mirnom i sigurnom okruženju. Ulaganjem u kvalitetne uslove za obrazovanje, Belgrade Waterfront omogućava mališanima učenje i boravak u inspirativnom ambijentu, a roditelje lišava brige i stresa.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW Diva

Kada je reč o slobodnom vremenu, sve što vam je potrebno praktično se nalazi nadohvat ruke. Osim Svetonikolskog parka u kom možete voditi aktivan život u prirodi, u prizemlju zgrade nalaziće se prodavnice, kafići i restorani, a na samo nekoliko minuta hoda od ulaza u zgradu proteže se Sava Promenada, idealna za opuštajuće šetnje pored reke. Njome se stiže i do Galerije, gde vas čeka najbolji šoping.

Beograd na vodi Foto: Promo/ BW Diva

Bez obzira na to da li želite da istražujete mnogobrojne gradske manifestacije na omiljenom beogradskom šetalištu ili jednostavno da uživate u šetnji ili ispijanju kafe u jednom od kafića, svaki izlazak iz BW Diva može postati prava mala avantura, u skladu sa vibrantnim duhom čuvenog kvarta.

Drugim rečima, BW Diva ne predstavlja samo zgradu, već i način života – onaj koji spaja duh tradicije starog Beograda i njegov moderan, luksuzni izraz. Ako želite da i vaša životna priča postane deo bogate istorije Savamale i osetite novi duh klasike, ne propustite priliku da registrujete termin za sastanak sa prodajnim savetnikom 11. oktobra u BW Prodajnom centru na Sava Promenadi.

Posetite Beograd na vodi, pronađite idealno porodično gnezdo i ispišite ključno životno poglavlje sa pečatom bogate istorije.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Vučić na otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>