• 0

Da li je teže biti maneken ili direktor: Milan Miličić otkriva gde je najveći stres i šta je "brendopedija"

Milan je prošao sve faze od pomoćnog radnika, instalatera, do direktorskih pozicija i edukatora. Pitali smo ga i nezgodno pitanje - da li je istina da poslodavci lakše daju posao osobama koje su privlačnijeg izgleda.

  • 0

U novoj epizodi podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o tome kako je raditi u tri različite profesije, i da li je teže biti maneken, voditelj ili direktor.

Milan Miličić je već dve decenije na menadžerskim pozicijama, iako ga mnogi pamte iz medija, kao voditelja i poznatog manekena. On je i pisac, piše za stručne časopise, izdao je knjigu o brendovima, i jedan roman.

Naš gost je jer ima iskustvo u nekoliko različitičih profesija i može da nam približi kako je raditi u njima, gde je najveći stres, kako se on sa njim borio, ali je Milan prošao sve faze od pomoćnog radnika, instalatera, do direktorskih pozicija i edukatora.

Govorio nam je o tome kako se borio sa stresom ranije, a kako danas, kao i koja je njegova granica kada je na korak da upadne u brnaut.

Milna je bio i na Top listama kada je reč o izgledu ali i dobrom menadžeru i pitali smo ga da li je istina da poslodavci lakše daju posao osobama koje su privlačnijeg izgleda.

Naš sagovornik je pomogao pri formiranju mnogih brendova, a napisao je i knjigu o tome i objašnjava nam šta je najvažnije pri lansiranju i osmišljavanju brenda. Takođe, i kako posle razvijati isti.

Poslušajte i njegovih 5 saveta kako da što lakše prebrode izazove koji jedan dan na poslu ima.

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS i Google: Kako si na poslu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>