• 0

Milomir Ćurčić je bio veliko ime u svetu sporta, sad je preduzetnik: "Fudbal kratko traje, s 35 morate dalje"

Naš današnji gost je Milomir Ćurčić. Bio je jedan od najbojih na Balkanu u svom poslu, a danas je uspešan preduzetnik

  • 0

U novoj epizodi podcasta "Kako si na poslu" razgovaramo o tome da li je teže biti profesionalan sportista ili uspešan preduzetnik. Naš gost nam otkriva i gde je stresnije raditi, da li u inostranstvu ili u Srbiji.

Ovo je mesto gde razgovaramo o tome kako da budemo srećni i zdravi na poslu bez obzira na to gde i šta radimo. Cilj nam je da više govorimo o tome koliko je važno da budemo dobro dok radimo i da damo konkretne i korisne predloge kako da održimo fizičko i psihičko zdravlje.

Naš današnji gost je Milomir Ćurčić. Bio je jedan od najbojih na Balkanu u svom poslu, a danas je uspešan preduzetnik.

Govorio nam je o svom sportskom životu, o tome kako zapravo izgleda život profesionalnog sportiste ali i koje to izazove sa sobom nosi.

Nažalost, povredio se dok je bio fudbaler, i sticajem okolnosti morao je nešto hitno da menja. Pričao nam je kako je počeo da pravi biznis od toga.

Milomir nam otkriva i kako je prelomio da završi svoju karijeru u tom poslu i okrene se nečemu drugom. Danas, priča nam gde je teže.

"Fudbal mi je mnogo toga doneo, ali svet sporta nije sjajan. Veliki je marketing. Najteži mi je posao bio da sebe dovedem do perfekcije, ali je činjenica da ne zavisi sve od vas", navodi on.

On je poslovao i inostranstvu, zbog čega nam podvlači paralelu poslovanja tamo van i ovde. "Mislim da se bolje predstavaljamo u svetu, nego ovde", kaže on.

Govori o tome šta on radi da bi bio srećan i zdrav, psihički i fizički. Preporučuje tri stvari ljudima koji su u situaciji gde rade pod pritiskom, kako da se "izvuku".

Celu epizodu pogledajte na početku teksta.

Pratite "Kako si na poslu" podcast i na Youtube, Spotifaj, Epl i Gugl platformama:

RSS i Google: Kako si na poslu

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>