YouTube Originals će biti besplatan - ali pod jednim uslovom

Sjajne vesti!

  • 0
YouTube Logo

Foto: PIxabay.com

U izjavi koju je YouTube poslao, video striming servis je otkrio datum kada će startovati njegova YouTube Originals platforma, ali i to da će svi moći besplatno da gledaju sadržaj na njoj (samo uz reklame), a dan D je 24. septembar.

Svaki sadržaj sa oznakom Originals nakon tog datuma ćete moći besplatno da gledate. Ranije su ovo mogli samo oni koji plaćaju pretplatu na YouTube Premium.

Svi koji zadrže svoj Premium nalog će ovaj sadržaj i dalje moći da gledaju bez prekida u vidu reklama, ali i pristup celoj sezoni nekog serijala čim on bude krenuo sa emitovanje.

Youtube, logo, Jutjub

Foto: Flickr/Rego Korosi

Svi koji gledaju bepslatan sadržaj će morati da gledaju epizode onim tempom kojim one budu objavljivane.

Premium servis košta 11.99 dolara, i oostaje da vidimo da li će YouTube zabeležiti pad njegovih korisnika zbog ove odluke.

- I dok se svaka druga kompanija utrkuje da svoj sadržaj stavi iza neke pretplate, mi smo odlučili da idemo u suprotnom pravcu i zato želimo da sav naš Premium sadržaj bude besplatan, izjavili su predstavnici YouTubea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA