Počinje prvi esports turnir na teritoriji Kosova i Metohije

Pozvani su najbolji timovi (CS:GO, Dota2) i igrači (Fortnite, PES20) iz Kosovske Mitrovice i Gračanice

  • 1

U saradnji Privremenog organa Kosovske Mitrovice i Ares gaming, 12. i 13. oktobra u sali Mitrovačkog dvora održaće se prvo zvanično esports takmičenje na teritoriji Kosova i Metohije.

Ekipe će se takmičiti za mesto među TOP4 tima za regionalno finale u Beogradu. Najbolji Dota2 i CS:GO timovi kao sto su Urban Gaming, Killzone, Closed Movement odmeriće snage na prvom WESG Invitational 2019.

Timovi će se prvo sastati u Best of 1, gde će svaka ekipa igrati sa svakom jedan meč sa ciljem da sebi obezbedi mesto u finalu. Nakon eliminisanja slabijih timova, pobednici će proći dalje u polufinale i finale koje će odlučiti šampiona. Finale se igra na 2 od 3 dobijene partije.

Gejming, esport, igranje igrica

Foto: Shutterstock

Eliminaciona faza počinje u 12:00 dok su velika finala zakazana u subotu (CSGO i PES) I nedelju (Dota2 i Fortnite) u 20:00h.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo preneti deo gaming atmosfere u Kosovsku Mitrovicu. Iskoristili smo podršku Aleksandra Spirića Predsednika Privremenog organa da se zabavimo sa omiljenim video igrama. Pozvali smo sve Fortnite i PES igrače i CSGO i Dota2 timove, kao i sve ljubitelje gaming kulture da nam se pridruže na prvom zvaničnom takmicenju na Kosovu i Metohiji”, rekao je Nemanja Manitasevic iz Ares Gaming.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA