≫ 

Telegraf.rs ima skroz novi sajt: Mnogo ćete lakše moći da pročitate sve

Naša najnovija izmena tiče se desktop i mobilne verzije sajta, a cilj nam je da naši čitaoci budu što zadovoljniji prilikom informisanja na www.telegraf.rs

  • 3
Telegraf novi sajt

Foto: Telegraf

Medijski portal Telegraf.rs postoji već sedam godina, a za tih sedam godina promenili smo mnogo toga, od tehničkih izmena aplikacije i sajta do samog sadržaja na portalu. Šta smo sad poboljšali?

Na prvu loptu, primetićete da smo potpuno usavršili izgled ekrana, jer sada imamo više sadržaja i čistu, belu pozadinu, kako biste lakše uočili najbitnije informacije i najzanimljivije video-snimke. Primetićete od starta i da smo značajno povećali broj vesti na naslovnoj strani, zadovoljivši potrebe upravo vas koji ćete ubuduće imati sve rubrike ispred sebe prvog trenutka od dolaska na sajt.

Sa tehničke strane, olakšali smo vam pretragu vesti i  kretanje kroz ceo sajt - poboljšali smo performanse učitavanja (posebno ako imate slabije uređaje), a povećali smo površinu web-sajta za moderne desktop ekrane.

Odlučili smo se za moderni dizajn i čitljiviji font. Takođe, kada kliknete na određene rubrike, ugledaćete njihov potpuno novi izgled - dobile su prepoznatljivu boju. Dodali smo stranu sa vestima, gde su one poređane hronološki i grupisane po satu (najnovije), kao i blok sa vestima koje imaju najviše komentara.

Kao što već znate, ove godine smo pokrenuli Biznis, Auto, Pop&Kulturu, a zahvaljujući vama koji ste prepoznali drugačiji i kvalitetniji sadržaj u odnosu na sve ostale medijske portale, beležimo stalni rast čitanosti i novu publiku.

Sve ovo ćete primetiti kada ukucate u Guglu www.telegraf.rs. Ali videćete i da se Telegraf.rs ističe kao:

1. Jedini portal u Srbiji, koji je u top 3, a koji nema svoj štampani list ili TV iza sebe

2. Jedini medij u top 3 kojem čitaoci na mejl redakcija@telegraf.rs šalju snimke i informacije o gorućim problemima iz zemlje i regiona o kojim još nije pisano

3. Medij u top 3 koji ima najviše komentara na svojim vestima (na njih posebno obratite pažnju na našem novom sajtu)

Sve ovo je zbog vas!

(Hvala vam što nas čitate i gledate, vaša ekipa portala Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA