≫ 

Rečenica koju prvi put nismo čuli na predstavljanju iPhonea pokazuje u kolikom problemu je Apple

Predstavljanja novih iPhone telefona polako postaju kao Dan mrmota

  • 5
iPhone 11

Foto: Profimedia

Mnogi sa veliki iščekivanjem očekuju da vide revolucionarni telefon, a na kraju se sve završi tako da veliki broj ljudi odluči da zadrži svoj stari iPhone.

Slično je bilo i ove godine.

Mnogi su očekivali nove boje, USB-C, 5G, obrnuto punjenje i mnoge druge stvari na koje su brojne glasine upućivale.

Iako sve ovo već postoji na Android uređajima, za vlasnike iPhone to bi bile revolucionarne funkcije koje su jedva čekali.

A ono što su dobili bila su mala unapređenja koja su svakako morala da se dese kako bi Apple opstao na tržištu smartfona.

iPhone 11

Foto: Profimedia

Mnogi su se zapitali - da li nova boja i kamera više zaista vrede 1.000 evra?

Zapravo, došli smo do tačke kada je broj nenajavljenih stvari mnogo veći od najavljenih.

A onda, na samom kraju, Tim Kuk nije izgovorio čuvenu rečenicu koja je uvek do sada označavala da se spremimo na nešto zaista revolucionarno.

Nismo čuli - "a sada samo još jedna stvar".

iPhone 11

Foto: Profimedia

Poslednja tri puta kada smo je čuli, dobili smo Apple Watch, Apple Music i iPhone X.

A kao što je to u poslednje vreme slučaj sa Appleom, fanovi ne bi trebali da gube nadu, možda je sledeća velika stvar odmah iza ugla, možda će kompanija sledeće godine napokon predstaviti nešto vredno divljenja, nešto što će uplašiti konkurenciju i naterati je da se potrudi više.

Za sada Apple ima veliko skladište tehnologije koja očigledno još nije spremna da ugleda svetlost dana i napokon zaista obraduje korisnike.

Krajnje je vreme da Apple ponovo počne da donosi inovacije, umesto novih imena za stvari koje već uveliko postoje na Androidu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    12. septembar 2019 | 12:31

    Niste dobro odgledali prezentaciju novog ajfona. Čovek je izjavio da novi iphone ima najbolji procesor i najbolju grafiku na svetu što se tiče mobilnih telefona. Takođe su unapredili ekran tako da ga je vrlo teško razbiti i dodali mu neke nove mogućnosti. Ajfonu nisu potrebna neka dodatna tehnološka unapređenja jer telefon ima sve što je potrebno za perfektan rad. Apple se sada fokusira na softver i aplikacije. Smešno je porediti android telefone sa ajfonom. Ajfon je deset godina iznad bilo kog android telefona

  • Nastavnik

    6. oktobar 2019 | 07:48

    Note 8 "jede" bilo koji iphone :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA