≫ 

Glumac Vladimir Kovačević se uverio u mogućnosti Motorole One Vision

Svi želimo da ovekovečimo dragocena iskustva, i to ne samo tokom dana već i kada padne mrak

  • 0
Motorola One Vision

Foto: Promo/Motorola

Koliko puta vam se desilo da ste u prošlosti bili razočarani kada fotografije koje ste slikali noću nisu dočarale ono što ste zapravo doživeli. Kada uslikate fotografije one su zamućene, svetlo je izvan fokusa a detalji su nestali.  Svi želimo da sačuvamo iskustva koja su nam najvažnija i to ne samo dnevna već i ona koja se dese kada padne mrak. Dakle, koja je tajna fotografija odličnog kvaliteta slikanih prilikom slabog osvetljenja?

Ne morate da budete profesionalni fotograf kako bi ste slikali impresivne fotografije pri slabom osvetljenju. U to se uverio i naš poznati glumac Vladimir Kovačević od prvog momenta korišćenja Motorola One Vison telefona. ‘’Imao sam priliku da koristim Motorolu One Vison i zaista sam oduševljen jer nisam morao da razmišljam o tome da li sam poneo fotoapart na putovanje, snimanje ili izlazak u grad.  Bavim se glumom a ne fotografijom tako da nisam znao trikove za pravljenje vrhunskih slika tokom noći pa je pravo olakšanje doneo night vision režim rada na mom novom telefonu.  Slike su sačuvale svaki detalj, čak i u mraku i bile su pune boja’’ zaključio je Vladimir.

Fotografske sposobnosti našeg mladog glumca se mogu jasno videti na fotografijama uslikanim sa Motorolom One Vision. Preporučujemo korišćenje Night Vision opcije i za slikanje grada noću jer postiže najbolje rezultate kada se objekti u kadru ne pomeraju.  Pomoću ove tehnologije neće izostati jedinstveni kontrasti koji nastaju samo kada je mrak- bićete oduševljeni rezultatima.

Motorola One Vision

Foto: Promo/Motorola

Šta još možete da uradite da bi ste imali savršene slike pri slabom osvetljenju?

Sa impresivnom kamerom telefona, Motorola One Vision, imaćete sve neophodne alate da olakšate sebi zadatak koji donosi noćno fotografisanje. Na primer, opcija Optička Stabilizacija Slike, poznata kao OIS, omogućava da vaše fotografije ne budu zamućene kada dođe do neočekivanih pokreta kamere (kao što je drhtanje ruku kada hodate i snimate ili slikate u isto vreme). To je zato što je kameri potrebno više vremena da snimi fotografiju kada je slabo osvetljenje tako da i najmanji pokret može da je upropasti. Prilikom pomenutih situacija OIS održava senzor kamere nepokretnim tako da vaše fotografije mogu da ispadnu oštre i sa puno detalja, bez obzira na sve ostalo.

Bićete oduševljeni činjenicom da Motorola One Vision sadrži napredan sistem kamere podržan od strane Quad Pixel tehnologije. To znači da senzor od 48 megapiksela kombinuje 4 piksela u jedan ogromni piksel koji omogućava do četiri puta veću osetljivost koja olakšava fotografisanje prilikom bilo kakvih uslova osvetljenja. Ova tehnologija znači da postoji manje “šuma” na fotografiji i da donosi neverovatnu osvetljenost.  I da, dodatni savet: izaberite 6MP na prednjoj kameri kada slikate u uslovima slabog osvetljenja, imaćete profesionalne slike!

Motorola One Vision

Foto: Promo/Motorola

Kreirajte svoje okruženje sa Artificial Intelligence opcijom

Da, kamera ima još toga da ponudi zahvaljujući integrisanom Artificial Intelligence (AI) režimu koji pomaže u kreiranju savršenih slika bez mnogo napora. Ako niste sigurni oko toga koju opciju kamere da koristite u vašem okruženju, nema razloga za brigu. Motorola One Vision AI će preporučiti koju opciju je neophodno koristiti tako što će automatski detektovati uslove u okruženju.

Neće više biti potrebno da se slike uređuju kako bi izgledale najbolje za deljenje na društvenim mrežama. Uređaj ima fantastičnu kameru koja predlaže režim rada i boje koje odgovaraju slici, popravlja ekspoziciju, kontrast i nijanse.

Kada pričamo o svetlu, portrait lighting fukcija pruža kvalitet koji se može doživeti u foto studijima– bez obzira na to gde se nalazite! Šest opcija za svetlost, namenjenih za obe kamere, pružaju profesionalnu fotografiju, spremnu za društvene mreže.

Sada znate kako možete da slikate koncert omiljenog benda tokom večeri na muzičkom festivalu ili prelepu zgradu koju ste videli poslednje noći vašeg vikend putovanja izvan grada. Ne dozvolite da nedostatak svetla bude prepreka pravljenju fenomenalnih fotografija-probajte!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA