≫ 

iPhone je upravo uništio sve Android telefone u testovima brzine

Bez obzira na sve, iPhone je i dalje najbrži telefon na tržištu

  • 10
iPhone 11

Ilustracija / Foto: Profimedia

Uprkos tome što se čini da je Appleova mašina za inovacije poslednjih godina ozbiljno usporila, kompanija uspeva da manjak revolucionarnih ideja donekle kompenzuje odličnim performansama svojih uređaja.

Ma šta mnogi mislili, iPhone je definitivno telefon koji ima odličnu kameru (koja u istinu ima znatno manje funkcija od kamera na Android uređajima), vrhunsku izradu i performanse koje u najvećem broju slučajeva mogu da postide većinu Android telefona.

Isto važi i za najnoviji iPhone.

Iako nije doneo ništa revolucionarno, iPhone 11 je i dalje jedan od najbržih telefona na tržištu, iako na papiru njegove performanse uopšte ne deluju toliko impresivno u poređenjeu sa drugim Android premijum telefonima.

A to su upravo potvrdili i benčmark testovi.

Istraživanje koje je sproveo AnandTech pokazalo je da su efikasnost i performanse koje donosi iPhone, ne samo najbolje u klasi, već bukvalno posramljuju sve ostale telefone na tržištu.

AnandTech

Foto: AnandTech

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    19. oktobar 2019 | 21:01

    Imam P30 pro 8/256 već 4 meseca i uopšte me ne interesuju nekakvi testovi na papiru. Telefon ubija koliko je brz, nije ni jednom secnuo u multitaskingu, ima savršenu kameru, savršenu bateriju, prelep je i milion mogućnosti. Ako je i brži taj ajfon, to čovek ne može da primeti, jer i Huawei otvara sve u trenutku. Ipak, nisam siguran da kamera može da se poredi sa P30 pro, pogotovo 50x zoom i noćni mod. Takođe baterija, koja uz celodnevno silovanje na kraju dana uvek ostane na preko 50%. O turbo punjenju i da ne pričam. Pravio sam fotografije i story-je pod vodom, a 256gb je teško popuniti. Sve u svemu nisam siguran da može da postoji u ovom trenutku bolji uređaj, pogotovo u svim segmentima. Ako kažu da je brži, ne znači da je i bolji.

  • Milos

    19. oktobar 2019 | 20:36

    Samo me zanima gde je NOTE 10 serija? A da, ajfon je mala beba za njega ...

  • Ajdin

    18. oktobar 2019 | 14:20

    Ajde sada ovi pametnjakovici “ja za taj ajfon mogu da kupim android duplo jace snage" Dzaba sve kad ajfon ima optimizovan sistem koji radi perfektno i ne treba mu tolika snaga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA