Predstavljamo vam naš novi projekat - Telegraf Biznis

Portal Telegraf. rs od danas u svom portfoliju ima i Biznis.Telegraf.rs, sajt sa najvažnijim ekonomskim vestima i savetima za upravljanjem novcem

Biznis.Telegraf će se truditi da na medijskom tržištu bude transparentan, drugačiji, pre svega reprezentativan i kredibilan portal koji će vam svakog dana donositi najnovije vesti iz poslovnog sveta.

Moći ćete da se informišete u realnom vremenu o najnovijim dešavanjima o domaćoj i svetskoj ekonomskoj politici. Pisaćemo o svim industrijama, od avio-sveta do precizne mehanike i naoružanja.

IT sektor postao je jedna od top tema u našoj javnosti, zato ćemo pružiti posebnu podršku razvoju tog tržišta.  Pratićemo trendove u ITC svetu i put mnogih do Silicijumske doline.

Donećemo primere na koje bi trebalo da se ugledate ako želite da uspete, kao i savete kako da opstanete na preduzetničkom nebu.

Osim stanja na našem tržištu nekretnina koje je u usponu, pružićemo detalje oko kretanja kamata na globalnom nivou, uticaja odluka ECB na euribor, a pisaćemo i o arhitektonskim čudima koji mame dah.

Biće tu i kutak za sve one koji možda razmišljaju da se vrate na selo, ili bar žele da znaju kako je to biti danas farmer u Srbiji.

Biznis.Telegraf će praviti i reportaže sa našim uspešnim, pre svega porodičnim firmama. U fokusu će nam biti razvoj malih i srednjih preduzeća i njihova digitalna transformacija. Trudićemo se da uvek prvi znate kretanje cena, da li su svetske berze u crvenom i vredi li kopati bitkoin.

Nastojaćemo da vas inspirišemo pozitivnim pričama poslovnih ljudi, kao i da ukažemo na najveće greške u biznisu kroz iskustva onih koji su to prošli.

TELEGRAF BIZNIS

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Naravno, želimo interakciju sa vama, koje su teme koje vas najviše interesuju?

Šta biste vi voleli da čitate i vidite na Biznis Telegrafu? Pišite nam na: biznis@telegraf.rs i v.bjelic@telegraf.rs

(V. B)

Tagovi: Banke, Berza, Biznis, Dinar, Ekonomija, krediti, Kriptovalute, nekretnine, novac, Poljoprivreda, Preduzetništvo, Privreda, saveti, Startup Kompanije, Štednja

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Komentari (6)
Poređaj komentare:
 • E
  Eki

  Dopada mi se deo "za buduce farmere i one koji bi da se vrate na selo" ,mozda da ubacite pregled naknada banaka u srbiji(otvraranje racuna,gasenje,itd.) Evo vec sada ceo sat citam telegraf biznis i ok je.

 • G
  Gradjanin

  Svaka cast i puno uspeha...!

 • R
  R

  Bravo!