• 6
 ≫ 

Predstavljamo vam naš novi projekat - Telegraf Biznis

 ≫ 

Portal Telegraf. rs od danas u svom portfoliju ima i Biznis.Telegraf.rs, sajt sa najvažnijim ekonomskim vestima i savetima za upravljanjem novcem

  • 6

Biznis.Telegraf će se truditi da na medijskom tržištu bude transparentan, drugačiji, pre svega reprezentativan i kredibilan portal koji će vam svakog dana donositi najnovije vesti iz poslovnog sveta.

Moći ćete da se informišete u realnom vremenu o najnovijim dešavanjima o domaćoj i svetskoj ekonomskoj politici. Pisaćemo o svim industrijama, od avio-sveta do precizne mehanike i naoružanja.

IT sektor postao je jedna od top tema u našoj javnosti, zato ćemo pružiti posebnu podršku razvoju tog tržišta.  Pratićemo trendove u ITC svetu i put mnogih do Silicijumske doline.

Donećemo primere na koje bi trebalo da se ugledate ako želite da uspete, kao i savete kako da opstanete na preduzetničkom nebu.

Osim stanja na našem tržištu nekretnina koje je u usponu, pružićemo detalje oko kretanja kamata na globalnom nivou, uticaja odluka ECB na euribor, a pisaćemo i o arhitektonskim čudima koji mame dah.

Biće tu i kutak za sve one koji možda razmišljaju da se vrate na selo, ili bar žele da znaju kako je to biti danas farmer u Srbiji.

Biznis.Telegraf će praviti i reportaže sa našim uspešnim, pre svega porodičnim firmama. U fokusu će nam biti razvoj malih i srednjih preduzeća i njihova digitalna transformacija. Trudićemo se da uvek prvi znate kretanje cena, da li su svetske berze u crvenom i vredi li kopati bitkoin.

Nastojaćemo da vas inspirišemo pozitivnim pričama poslovnih ljudi, kao i da ukažemo na najveće greške u biznisu kroz iskustva onih koji su to prošli.

TELEGRAF BIZNIS

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Naravno, želimo interakciju sa vama, koje su teme koje vas najviše interesuju?

Šta biste vi voleli da čitate i vidite na Biznis Telegrafu? Pišite nam na: biznis@telegraf.rs i v.bjelic@telegraf.rs

(V. B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>