• 1

Zijin Bor raspisao tender za nabavku drobilica, mlinova i mehanizacije - ulažu milijardu $

U narednih godina šest godina Bor Copper planira da uloži više od milijardu dolara u tehničku obnovu, proširenje kao i u izgradnju objekata rudnika i topionice

  • 1

Serbia Zijin Bor Copper iz Bora oglasio je da planira nabavku prve količine opreme i mašina potrebnih za tehničku obnovu i proširenje rudnika i topionice.

Nekadašnji RTB Bor koji je novo ime poneo pošto je postao većinsko vlašništvo kineskog Zijin Mininga objavio je, naime, potrebu za nabavkom za nabavku drobilica, poluautoogenog mlina i mlina sa kuglama, vibrododavača, hidrociklona, flotacijskih mašina, zgušnjivača i još 17 vrsta mašina i opreme.

Bor Copper je pozvao sve zainteresovane proizvođače koji ispunjavaju uslove tendera da učestvuju i ukratko predstave svoje proizvode i njihovu efikasnost a kako je objavljeno raspisivanje tendera za ovu grupu proizvoda je u toku i zatvara se 15. juna.

U narednih godina šest godina Bor Copper planira da uloži više od milijardu dolara u tehničku obnovu, proširenje kao i u izgradnju objekata rudnika i topionice.

(Telegraf Biznis/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>