• 0
 ≫ 

Ova kineska federacija okuplja Huaveji, Ziđin i Alibabu, a danas su bili kod Vučića na sastanku: Saopšteno o čemu su razgovarali (FOTO)

 ≫ 

Članovi delegacije Svekineske federacije pokazali su interesovanje za dalja ulaganja u Srbiju

  • 0

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa delegacijom Svekineske federacije za industriju i trgovinu.

Predsednik Vučić je iskazao zadovoljstvo dosadašnjom veoma uspešnom saradnjom sa kineskim kompanijama koje posluju u Srbiji. On je pozvao kineske investitore da i dalje ulažu u Srbiju, istakavši da reformski proces, koji sprovodi srpska Vlada, donosi konkretne rezultate i dobru i sigurnu investicionu klimu, što Srbiju čini konkurentnim tržištem.

VUCIC KINA DELEGACIJA

Delegacija iz Kine sa predsednikom Srbije - Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Članovi delegacije Svekineske federacije pokazali su interesovanje za dalja ulaganja u Srbiju, posebno u oblast poljoprivrede i zdravstva, izrazivši očekivanje da će se ekonomska saradnja uspešno razvijati kao i do sada.

VUCIC KINA DELEGACIJA

Sastanak u Predsedništvu - Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Svekineska federacija za industriju i trgovinu broji preko 4.700.000 kompanija, među kojima su Huawei, Zijin Mining i Alibaba Group.

Sastanku predsednika Vučića i delegacije Svekinske federacije prisustvovala je i ambasadorka NR Kine u Srbiji Čen Bo.

O planovima dolaska Alibabe u Srbiju, čitajte u našoj posebnoj vesti. 

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>