• 1
 ≫ 

Da li ste čuli za kredit koji će vas obradovati i vraćanjem dela sredstava u visini do čak 7 odsto

 ≫ 

Sberbank Srbija je za naredni period pripremila keš kredit po uslovima koji će omogućiti da svima bude stvarno super

  • 1
Super keš kredit

Foto: Promo

Pored atraktivne nominalne kamatne stope od 7,9 odsto, odnosno EKS od 9,5 odsto i rokom otplate do 95 meseci, Sberbanka će svoje klijente obradovati i vraćanjem dela sredstava u visini do čak 7 odsto od iznosa kredita

Ukoliko razmišljate o dodatnim novčanim sredstvima ili načinu da refinansirate postojeće obaveze, Sberbank Srbija nudi rešenje koje će učiniti da i Vama bude SUPER. Ponuda Super keš kredita traje do 28. juna i pruža mogućnost da podignete kredit u iznosu do 3 miliona dinara, uz brz proces odobrenja i osiguranje od nepredviđenih životnih okolnosti.

- Poseban benefit Sberbank kredita je i mogućnost da klijentima bude vraćen deo sredstava. Na ovaj način želimo da obradujemo sve one kljente koji uredno i na vreme otplaćuju obaveze po kreditu. Klijentima će se svake godine, do kraja otplate kredita, vraćati deo sredstava na tekući račun otvoren u Sberbanci. Već nakon prvih 12 uredno otplaćenih anuiteta, klijenti će moći da se uvere u sve benefite našeg kredita. Takođe, važno je napomenuti da svi klijenti koji apliciraju online tj. putem vebsajta, mogu to da urade bez troškova obrade - rekla je Mirjana Đorđević, direktorka odeljenja za razvoj proizvoda u sektoru stanovništva Sberbank Srbija.

Zahtev za Super keš kredit podnosi se jednostavno u jednoj od 33 ekspoziture Sberbank Srbija, putem online prijave na sajtu banke, ili Sberbank ekspresima.

Dodatne informacije svi zaintersovani mogu dobiti pozivom Kontakt centra na broj 19909.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>