• 1

Mekdonaldsu preseo ugovor sa Reptorsima: Navijačima dali više od 2 miliona dolara u besplatnom pomfritu

Fanovi Reptorsa dobijali su besplatan pomfrit u Ontariju, ukoliko tim postigne bar 12 "trojki" na meču

  • 1

Postoji jedna kompanija koja se nada da će Toronto Reptorsi što pre osvojiti NBA ligu: Mekdonalds. Reptorsima inače fali još jedan meč da osvoje titulu.

Deluje bizarno, ali kroz celu sezonu 2018/2019, uključujući tu i plejof, Mekdonalds je poklanjao mnogo pomfrita, zbog promocije u koju su ušli sa Reptorsima. Ova promocija je, do sada, lanac brze hrane koštala bogatstvo, jer su besplatno podelili 5,8 miliona dolara vrednog pomfrita.

FANOVI REPTORSA BAŠ VOLE POMFRIT

Poenta je bila da su fanovi Reptorsa dobijali besplatan pomfrit u Ontariju, ukoliko tim postigne bar 12 "trojki" na meču.

Pa, kako je moderan NBA sav u znaku trojki, to ispada da je lanac restorana podelio više od dva miliona porcija pomfrita, a cena daleko prevazilazi iznos koji je kompanija planirala da potroši.

Mekdonalds je, kad je ušao u promociju, imao na umu da će tu biti i DeMar DeRozan, košarkaš Reptorsa, koji i nije baš neki trojkaš. Ugovor je potpisan i zapečaćen 18 dana pre nego što je u ekipu doveden Kauhi Leonard, očigledno, bar kad su trojke u pitanju, sušta suprotnost DeRozanu.

Tako je Mekdonalds izvukao deblji kraj u ovom ugovoru. Dobra stvar je da je neto vrednost kompanije veća od 100 milijardi dolara, pa 5,8 miliona dođe kao sitniš.

(Telegraf.rs / Izvor: 12up.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>